Bekijk ook onze kookwinkel →

Corona

Coronavirus maatregelen

Bij service en installatie: We vragen de consument vooraf per e-mail of er niemand ziek is, of in thuisquarantaine zit. Ook verzoeken we zoveel mogelijk uit de ruimte te gaan, waar de monteur aan het werk is. De monteur houdt 1.5m afstand en reinigt zijn handen voor en na ieder bezoek. Indien het bij het binnenbrengen van een fornuis niet mogelijk is om afstand te houden, dan zal de monteur een mondkapje dragen.

In de showroom: We ontvangen slechts een huishouden per moment. Dit mogen niet meer dan twee volwassenen zijn. In de showroom gelden duidelijke afspraken omtrent 1.5m afstand houden. Dat begint al bij het betreden van ons erf, totdat de consument het terrein weer verlaat.

Bij AGA onderhoud: We vragen de consument vooraf per e-mail of er niemand ziek is, of in thuisquarantaine zit. Ook verzoeken we zoveel mogelijk uit de ruimte te gaan, waar de monteur aan het werk is. De monteur houdt 1.5m afstand en reinigt zijn handen voor en na ieder bezoek. De pinautomaat wordt na ieder bezoek gereinigd. Onze klanten zijn gewend dat we de tijd nemen voor een gesprek. Momenteel proberen we het contactmoment zo kort mogelijk te houden en zal de monteur het onderhoud niet langer laten duren dan noodzakelijk.

Plant u een keuken in de zomer? Bestel dan nu uw AGA

Vanwege het wereldwijde tekort aan grondstoffen staan ook de leveringstermijnen van onze fornuizen onder druk. Daarnaast is het transport vanuit Engeland naar Nederland tijdrovender en gecompliceerder sinds de Brexit. We informeren u hierover, om teleurstellingen te voorkomen.

Wenst u in de zomer een nieuwe AGA in uw keuken, of is uw nieuwe keuken met AGA of Thornhill of Falcon fornuis gepland voor het najaar? Bestel uw fornuis dan zo spoedig mogelijk. We kunnen altijd uw fornuis opslaan, of laten het pas komen als u het nodig heeft. Overleg met d’Verte over de mogelijkheden.