Bekijk ook onze kookwinkel →

Corona

Coronavirus maatregelen

Bij service en installatie: We vragen de consument vooraf per e-mail of er niemand ziek is, of in thuisquarantaine zit. Ook verzoeken we zoveel mogelijk uit de ruimte te gaan, waar de monteur aan het werk is. De monteur houdt 1.5m afstand en reinigt zijn handen voor en na ieder bezoek. Indien het bij het binnenbrengen van een fornuis niet mogelijk is om afstand te houden, dan zal de monteur een mondkapje dragen.

Vanaf 3 maart in de showroom: We ontvangen slechts een huishouden per moment. Dit mogen niet meer dan twee volwassenen zijn. In de showroom gelden duidelijke afspraken omtrent 1.5m afstand houden. Dat begint al bij het betreden van ons erf, totdat de consument het terrein weer verlaat.

Bij AGA onderhoud: We vragen de consument vooraf per e-mail of er niemand ziek is, of in thuisquarantaine zit. Ook verzoeken we zoveel mogelijk uit de ruimte te gaan, waar de monteur aan het werk is. De monteur houdt 1.5m afstand en reinigt zijn handen voor en na ieder bezoek. De pinautomaat wordt na ieder bezoek gereinigd. Onze klanten zijn gewend dat we de tijd nemen voor een gesprek. Momenteel proberen we het contactmoment zo kort mogelijk te houden en zal de monteur het onderhoud niet langer laten duren dan noodzakelijk.

Plant u een keuken in de zomer? Bestel dan nu uw AGA

Vanwege de strenge lockdown in Engeland ontstaat er momenteel een vertraging in het productieproces van AGA’s. Onderdelen zijn niet altijd voorradig en de productiecapaciteit staat onder druk vanwege de coronamaatregelen. Daarnaast is het transport vanuit Engeland naar Nederland tijdrovender en gecompliceerder sinds de Brexit. We informeren u hierover, om teleurstellingen te voorkomen.

Wanneer u tijdens de AGA actie in maart een gietijzeren AGA bestelt, dan profiteert u niet alleen van een geweldige korting die op kan lopen tot meer dan €2000,- , maar u geeft uzelf ook de ruimte om het fornuis op afroep te laten komen tot in de herfst van 2021. Overweegt u volgend jaar rond Kerst uw nieuwe AGA in gebruik te nemen, overleg dan met d’Verte over de mogelijkheden van tijdelijke opslag van uw bestelde AGA. Dan heeft u altijd uw AGA beschikbaar wanneer u er klaar voor bent!