Bekijk ook onze kookwinkel →

Aanbiedingen

VTMS, hoe eenvoudig kan energie besparen zijn?

d'Verte levert VTMS, uw handige tool om uw AGA meer op maat te kunnen sturen. We hebben deze besturing op voorraad en een afspraak kan binnen enkele weken plaatsvinden, mits de richtlijnen van het RIVM en uw gezondheid en onze gezondheid het toelaten.

VTMS kost €975,- compleet met installatie en voorrijden .

Neem contact op

d' Verte AGA Nederland geeft 10% korting op AGA fornuizen

Met een korting van maar liefst 10% op het volledige fornuizen assortiment van AGA, is dit het moment om die lang gekoesterde wens van het bezitten van een AGA fornuis in vervulling te laten gaan. Indien u in de maand oktober een fornuis bij d'Verte bestelt, dan geven we u 10% korting op de adviesprijs.

U hoeft het fornuis pas in de zomer af te nemen, maar het mag vanzelfsprekend ook eerder. Op het moment dat u in de zomer nog niet zover bent, om het fornuis te installeren, dan kunnen we uw fornuis tijdelijk voor u opslaan. Informeer naar onze voorwaarden en maak meteen een afspraak om ons te bezoeken.Neem contact op

Thornhill houtgestookte drie oven Demo exemplaar

We hebben een demo-exemplaar Thornhill 3 oven te koop. Dit exemplaar is gebruikt op Fairs.

Het is een fornuis van een meter breed in de kleur Claret. Het houtgestookte fornuis kan gebruikt worden als warmtebron, maar zeker ook als cooker met ovens die ieder een andere temperatuur hebben. Wanneer u houdt van hout stoken en onafhankelijk wilt zijn van een energieleverancier? Dan is dit mogelijk een fornuis voor u! Maar ook als aanvulling op uw verwarming is dit een sfeermaker in huis.


Van €7500,- nu voor €6000,-. Neem contact met ons op.

Neem contact op

Klimaat-deal bij d'Verte

Heeft u een AGA vier oven en overweegt u maatregelen om het gasverbruik terug te dringen?

Dan heeft d'Verte nu een prachtige pakketaanbieding:

Een AGA gashob of keramische hob samen met VTMS ingebouwd voor €2500,- !


Hiermee heeft u en een slimme besturing voor uw brander en daarnaast heeft u een prachtig alternatief om bovenop (aan)te koken als uw AGA een tandje lager staat. Informeer of deze aanbieding geldt voor uw AGA in uw keuken.

Neem contact op