Bekijk ook onze kookwinkel →

Aanbiedingen

AGA binnen 45 minuten van koud naar warm met VCMS : vanaf €4500

VCMS is de oplossing voor AGA eigenaren die geen afscheid willen nemen van hun AGA, maar wel van de bijbehorende gasrekening.

Voor het eerst is er een ombouw leverbaar die uw AGA verandert in een betaalbare, flexibele AGA op elektriciteit .

De ombouw van een twee oven kost €4500,- en de ombouw van een vier oven kan bij gebruik van twee ovens €4500,- kosten en bij gebruik van vier ovens €4802,50. Lees meer in ons hoofdstuk over energie, of maak een afspraak bij d'Verte.

Neem contact op

AGA Masterchef Deluxe 90cm zwart showroom te koop (optie loopt tot 25 augustus)

Deze zomer zal onze showroom veranderd worden. Zo komen er andere of grotere modellen en nemen we afscheid van enkele fornuizen.

Om die reden is binnenkort beschikbaar ons AGA Masterchef Deluxe showroom fornuis . Het is een onbeschadigd en niet gebruikt exemplaar dat te zien is in onze showroom. De nieuwprijs is €7250,- inclusief installatie. Het fornuis mag nu weg voor €5500,- inclusief installatie.

Neem contact op

AGA R7 showroom exemplaar te koop

Te koop een prachtige R7 AGA in de kleur Dove. Een prachtig fornuis dat niet is gebruikt en onbeschadigd is. We willen in de showroom naar een andere kleur, dus deze mooie, jonge AGA mag naar een nieuw adres verhuizen. De AGA R7 is elektrisch gestuurd. Het voordeel van een AGA R7 is, dat het fornuis in de koude tijd van het jaar warmte zal leveren. De drie ovens zijn dan lekker warm. Er is een braadoven, een bakoven en een kookoven in dit model aanwezig. Ideaal dus op een plek waar nu mogelijk een oudere gas AGA staat. In de periode van het jaar dat de warmte niet gewenst is, of niet noodzakelijk is, kunnen de ovens uit staan, maar is het mogelijk om op de platen te blijven koken.

Op dit model bestaat de optie dat je het fornuis iets lager of hoger kunt zetten. In de nacht kan het fornuis bijvoorbeeld in een lagere stand indien dit gewenst is.

Bent u geïnteresseerd? Kom kijken in de showroom. We zijn op afspraak te bezoeken.

De normale prijs van deze AGA R7 is €17500,- geïnstalleerd. We bieden dit fornuis nu aan voor €14500,- inclusief installatie. Het fornuis hoeft niet meteen weg en kan indien u het wenst, worden opgeslagen.

Neem contact op

VTMS, hoe eenvoudig kan energie besparen zijn?

d'Verte levert VTMS, uw handige tool om uw AGA meer op maat te kunnen sturen. We hebben deze besturing op voorraad en een afspraak kan binnen enkele weken plaatsvinden, mits de richtlijnen van het RIVM en uw gezondheid en onze gezondheid het toelaten.

VTMS kost €1075,- compleet met installatie en voorrijden .

Neem contact op

Klimaat-CombiDeal bij d'Verte

Heeft u een AGA vier oven en overweegt u maatregelen om het gasverbruik terug te dringen?

Dan heeft d'Verte nu een prachtige pakketaanbieding:

Een AGA keramische hob samen met VTMS ingebouwd voor €2600,- !


Hiermee heeft u en een slimme besturing voor uw brander en daarnaast heeft u een prachtig alternatief om bovenop (aan)te koken als uw AGA een tandje lager staat. Informeer of deze aanbieding geldt voor uw AGA in uw keuken.

Neem contact op