Bekijk ook onze kookwinkel →

Aanbiedingen

AGA kookplaat in 10 minuten op temperatuur met VCMS : vanaf €4500

VCMS is de oplossing voor AGA eigenaren die geen afscheid willen nemen van hun AGA, maar wel van de bijbehorende gasrekening.

Voor het eerst is er een ombouw leverbaar die uw AGA verandert in een betaalbare, flexibele AGA op elektriciteit .

De ombouw van een twee oven kost €4500,- en de ombouw van een vier oven kan bij gebruik van twee ovens €4500,- kosten en bij gebruik van vier ovens €4802,50. Lees meer in ons hoofdstuk over energie, of maak een afspraak bij d'Verte.

Neem contact op

Gietijzeren AGA in oktober interessante korting

Heeft u al jaren in uw hoofd dat u ooit een AGA wenst te bezitten? Omdat u zo heerlijk wilt gaan koken, of omdat de kookeigenschappen en de gezellige uitstraling van de AGA u een fijn gevoel bezorgen? Dan biedt AGA nu verschillende elektrische modellen die helemaal van deze tijd zijn, maar waarin u net zo fijn kunt koken als de AGA die ooit op kolen of op gas was. En in oktober neemt de importeur de kosten van de installatie voor zijn rekening. (gietijzeren AGA's)

Neem contact op

VTMS, hoe eenvoudig kan energie besparen zijn?

d'Verte levert VTMS, uw handige tool om uw AGA meer op maat te kunnen sturen. We hebben deze besturing op voorraad en een afspraak kan binnen enkele weken plaatsvinden. VTMS kost €1075,- compleet met installatie.Bovengenoemde prijs kan gevoerd worden indien de reiskosten worden afgedekt door het tarief van AGA onderhoud. Dus als u ook het onderhoud laat uitvoeren voor het reguliere tarief voor uw regio, dan kan de VTMS er voor dit tarief bij geleverd worden.

Neem contact op

Klimaat-CombiDeal bij d'Verte

Heeft u een AGA vier oven en overweegt u maatregelen om het gasverbruik terug te dringen?

Dan heeft d'Verte nu een prachtige pakketaanbieding:

Een AGA keramische hob samen met VTMS ingebouwd voor €2600,- !


Hiermee heeft u en een slimme besturing voor uw brander en daarnaast heeft u een prachtig alternatief om bovenop (aan)te koken als uw AGA een tandje lager staat. Informeer of deze aanbieding geldt voor uw AGA in uw keuken.


Bovengenoemde prijs kan gevoerd worden indien de reiskosten worden afgedekt door het tarief van AGA onderhoud. Dus als u ook het onderhoud laat uitvoeren voor het reguliere tarief voor uw regio, dan kan de klimaatdeal erbij geleverd worden.

Neem contact op