Bekijk ook onze kookwinkel →

Aanbiedingen

AGA kookplaat in 10 minuten op temperatuur met VCMS : vanaf €4500

VCMS is de oplossing voor AGA eigenaren die geen afscheid willen nemen van hun AGA, maar wel van de bijbehorende gasrekening.

Voor het eerst is er een ombouw leverbaar die uw AGA verandert in een betaalbare, flexibele AGA op elektriciteit .

De ombouw van een twee oven kost €4500,- en de ombouw van een vier oven kan bij gebruik van twee ovens €4500,- kosten en bij gebruik van vier ovens €4800,- . Een drie-oven kost ook €4800,- . Lees meer in ons hoofdstuk over energie, of maak een afspraak bij d'Verte. Indien u ons bezoekt, dan kunnen we u vanaf oktober nog inplannen voor een aanpassing van uw AGA.

Neem contact op

Showroomfornuizen in de aanbieding

AGA Specialist d'Verte gaat de showroom aanpassen .

Om die reden komen beschikbaar: een AGA er7 150i in zwart en een eR3 170 in slate.

Deze fornuizen zijn te zien in de showroom.

Er is geen schade en er rust garantie op deze showroomfornuizen.


Neem contact op

VTMS, hoe eenvoudig kan energie besparen zijn?

d'Verte levert VTMS, uw handige tool om uw AGA meer op maat te kunnen sturen. We hebben deze besturing op voorraad en een afspraak kan binnen enkele weken plaatsvinden. VTMS kost €1250,- compleet met installatie.Bovengenoemde prijs kan gevoerd worden indien de reiskosten worden afgedekt door het tarief van AGA onderhoud. Dus als u ook het onderhoud laat uitvoeren voor het reguliere tarief voor uw regio, dan kan de VTMS er voor dit tarief bij geleverd worden.

Neem contact op

Klimaat-CombiDeal bij d'Verte

Heeft u een AGA vier oven en overweegt u maatregelen om het gasverbruik terug te dringen?

Dan heeft d'Verte nu een prachtige pakketaanbieding:

Een AGA keramische hob samen met VTMS ingebouwd voor €2750,- !


Hiermee heeft u en een slimme besturing voor uw brander en daarnaast heeft u een prachtig alternatief om bovenop (aan)te koken als uw AGA een tandje lager staat. Informeer of deze aanbieding geldt voor uw AGA in uw keuken.


Bovengenoemde prijs kan gevoerd worden indien de reiskosten worden afgedekt door het tarief van AGA onderhoud. Dus als u ook het onderhoud laat uitvoeren voor het reguliere tarief voor uw regio, dan kan de klimaatdeal erbij geleverd worden.

Neem contact op