Bekijk ook onze kookwinkel →

falcon

Falcon Kitchener

De Falcon Kitchener is geïntroduceerd in 1830 en nog steeds geliefd. Het is een strak fornuis met twee aparte ovens en een grill. Er zijn vijf kleuren waaruit men kan kiezen. Het fornuis is leverbaar met een gaskookplaat of keramische kookplaat . De Falcon Kitchener is er in een uitvoering van 90,100 en 110cm.

Falcon Classic

De Falcon Classic valt op door zijn deuren , raam in de oven, handdoekrail en spatrand . Het is een klassiek fornuis met twee aparte ovens en een grill. Er zijn zes kleuren waaruit men kan kiezen. Het fornuis is leverbaar met een gaskookplaat, keramische kookplaat, of inductieplaat. De Falcon Classic is er in een uitvoering van 90,100 en 110cm.

Falcon Classic Deluxe

De Falcon Classic Deluxe lijkt qua uiterlijk op de Falcon Classic. Het is een klassiek fornuis met twee aparte ovens en een grill. Er zijn vijf kleuren waaruit men kan kiezen. Het fornuis is leverbaar met een gaskookplaat, keramische kookplaat, of inductieplaat. Ook de Falcon Classic Deluxe is er in een uitvoering van 90,100 en 110cm. De Falcon Classic Deluxe onderscheidt zich met name van de Falcon Classic doordat er een multifunctionele oven in de Falcon Classic Deluxe zit met praktische extra functies. Ook is de onderplint anders.

Falcon Elan

De Falcon Elan past in een landelijke keuken . Het is een klassiek fornuis met twee aparte ovens en een grill. De handgrepen geven het fornuis een stoere uitstraling. Er zijn vijf kleuren waaruit men kan kiezen. Het fornuis is leverbaar met een gaskookplaat, keramische kookplaat, of inductieplaat. De Falcon Elan is er in een uitvoering van 90 en 110cm. Qua functies en opties is de Falcon Elan vergelijkbaar met de Falcon Classic Deluxe.