Bekijk ook onze kookwinkel →

Nieuws

Thornhill straalt in Brabantse keuken

Sinds dat deze Thornhill geleverd is, straalt deze iedere dag. Het is een genot voor het oog en verspreidt een aangename warmte.

Lees verder

d'Verte investeert in de AGA Service toekomst!

Na vele kilometers en trouwe service dienstjaren , nemen we afscheid van de AGA Service Auto en verwelkomen we zijn opvolger.

Lees verder

Falcon Nexus arriveert op eindbestemming

Frans zorgde voor de installatie van deze Falcon Nexus in een nieuwe keuken. Stoer en strak en voorzien van vele opties is de Falcon Nexus een moderne "alleskunner".

Lees verder

Thornhill Olivine vindt zijn plek

Kleur bekennen met een Thornhill fornuis geeft een prachtig resultaat.

We verheugen ons als klanten durven te kiezen voor een eigen kleur.

Lees verder

AGA als pronkstuk in de keuken

Enige tijd geleden installeerde Frans een zwarte eR7 in een verbouwde woning. Op het moment dat een AGA arriveert, is de keuken nog helemaal leeg. Deze week ontvingen we prachtige foto's van het eindresultaat.

Lees verder

Salderen niet afgeschaft! Flexibele omgebouwde AGA op stroom de beste optie

Op 13 februari 2024 heeft een meerderheid van de Eerste Kamer tegen de afbouw van de salderingsregeling gestemd.

Voor AGA eigenaren die overwegen hun gas AGA om te bouwen naar een flexibele AGA op elektriciteit klinkt dit als muziek in de oren. Door het ombouwen van hun gas AGA kunnen ze tot wel 2200m3 aan gas besparen.


Lees verder

Falcon Elise Luxe model Limited Edition


De Falcon Elise Luxe 110 heeft standaard een Noorse Lei kleur met een prachtige nieuwe Antiek Messing afwerking en chromen details. Dit limited edition model is uitsluitend beschikbaar in 110 cm met inductie en in deze kleur en afwerking.
Lees verder

AGA in olijfkleur krijgt een warm welkom!

Frans arriveerde met de olijfkleurige eR3 in Gelderland en merkte aan alles dat men erg blij was met de komst van de AGA, hun nieuwe huisgenoot! Dat maakt het werken met AGA's ook tot een voorrecht, waar we nog steeds heel blij van worden.

Lees verder

AGA in klassieke keuken

In een karakteristieke keuken staat deze AGA die oud en nieuw prima combineert. Qua uitstraling is deze eR3 AGA een genot voor het oog en duidelijk herkenbaar als een klassiek Engels fornuis.

Lees verder

Warm vuurtje in Thornhill Range Cooker op Vlieland

Onze monteurs brengen soms letterlijk de warmte thuis bij de mensen. Over land en met de boot naar Vlieland toe. Om een prachtige Thornhill Range Cooker te installeren.

Lees verder

Raspberry AGA , smaakt naar meer!

AGA introduceert een prachtige kleur: Raspberry. Het is een warme kleur die zich bevindt tussen roze en rood. We verwelkomen deze kleur in de keuken en zijn van mening dat een gietijzeren AGA in een van de prachtige AGA kleuren de keuken een waar hart geeft .


Lees verder

AGA ERA , de nieuwe generatie

De nieuwe AGA ERA is een technologische evolutie en esthetische revolutie. Bij het nieuwe model worden gietijzeren ovens gecombineerd met een heteluchtoven. De AGA ERA maakt uitgebreid gebruik van glas, wat resulteert in een prachtig, eigentijds design dat naadloos past in elke keuken.


Lees verder

Bijdragen aan klassieke schoonheid

Een relatie kwam bij toeval oog in oog te staan met een La Cornue fornuis. Het fornuis met bijpassende Hood van la Cornue is aangekocht en geïnstalleerd door Frans.

Lees verder

Fornuizendans van AGA's

Jarenlang kookte een Brabantse familie op een klassieke AGA die Frans bij hen had geïnstalleerd. Groot was de twijfel over de keuze van een energiebewust fornuis. Met de AGA Masterchef Deluxe blijven ze binnen (de kwaliteit van) de AGA familie, maar kiezen ze voor een fornuis dat beter past bij hun wensen anno 2023.

Lees verder

Afscheid Aga en welkom Thornhill in Limburg.

Jaren geleden ontmoetten we een familie uit Zuid-Limburg en leverden wij een prachtige Classic AGA. Sindsdien hebben we vele malen het AGA onderhoud verzorgd en zijn we hierdoor in contact met elkaar gebleven.

Lees verder

AGA anno 2023 in trendy keuken.

Energiegebruik en de verandering van het klimaat zijn hot items vandaag de dag. We merken het effect van de bewustwording bij onze klanten. De AGA e-R3 is een fornuis dat mede met dit bewustzijn, past in een huis en keuken anno 2023.

Lees verder

AGA Masterchef Deluxe als juweel in de keuken

Deze week installeerden we een AGA Masterchef Deluxe 90cm in Brabant. In een sfeervolle keuken trekt deze AGA onmiddellijk de aandacht.

Lees verder

La Cornue presenteert nieuwe kleuren

La Cornue heeft gekozen voor vier nieuwe kleuren. De Cornufé is vanaf heden ook te bestellen in de kleuren: Winter Sky, Morning Dew, Graphite en Ocean. Met deze kleuren kunt u als La Cornue liefhebber een eigen "toon" zetten in het ontwerp van uw keuken.

Lees verder

Schets van de AGA uit eigen kinderboek

De AGA neemt in veel huizen een belangrijke plaats in. Ook in de familie en in de verhalen die gedeeld worden, komt de AGA vaak ter sprake. Een relatie van d'Verte is bezig met het creëren van een eigen kinderboek en deelde deze prachtige schets met ons.

Lees verder

Showroom video

Naast Thornhill en AGA fornuizen biedt d’Verte ook Falcon fornuizen aan. Er is nu een filmpje waarop deze fornuizen duidelijk worden uitgelegd. De uitleg is van toepassing voor een AGA Masterchef Deluxe en een Falcon met inductieplaat.

Lees verder

CO certificering AGA monteurs

Vanaf 1 april 2023 mogen alleen gecertificeerde installatiebedrijven en –monteurs met een Bewijs van Vakmanschap (CO-erkenning) werkzaamheden uitvoeren aan gasverbrandingstoestellen die aan een gebouw gebonden zijn. Dit is een gevolg van het wettelijk stelsel voor werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties welke staat in het Bouwbesluit. Deze wet wordt ook wel de Gasketelwet genoemd.

De nieuwe regels zijn specifiek gericht op installaties zoals de centrale verwarming. De certificering is niet vereist voor monteurs die werken aan de gasgestookte AGA of Rayburn.


Lees verder

Prijsontwikkeling energie maakt VCMS interessant

Door de huidige tarieven van gas en elektriciteit zijn veel AGA eigenaren aan het onderzoeken welke keuzes er gemaakt kunnen worden om de energierekening te verlagen. Door zijn stuurbaarheid is VCMS voor veel mensen de interessantste oplossing .


Lees verder

AGA' s en honden vormen een match

Als we gasten ontvangen dan worden deze luid begroet door onze honden. Vaak vertellen onze gasten dat ze honden gewend zijn en voelt het dan ook als "thuiskomen" wat dat betreft. Vaak zijn honden en AGA' s in een keuken te vinden.

Lees verder

Prachtige eR3 170 in stijlvolle keuken

In Gelderland leverden en installeerden we deze prachtige AGA eR3. In de luxe, eigentijdse keuken is deze AGA van een meter zeventig breed, het pronkstuk.

Lees verder

La Cornue in kleur geplaatst

Deze week plaatsten we een kleurrijke Chateau en Hood van La Cornue.

Lees verder

d'Verte bekent kleur!

Waarom zou je een AGA in een onopvallende kleur kopen?

Lees verder

La Cornue installatie door d'Verte

Onlangs plaatsten we een Chateau 120 van La Cornue met een bijbehorende Hood van La Cornue. Het is altijd een uitdaging om deze combinaties te vervoeren en te installeren.

Lees verder

Haasjes op uw AGA!

Ieder jaar weer uit de kast en op uw AGA: de prachtige collectie met haasjes. Hoe mooi voor de paasdagen!

Lees verder

Afscheid van AGA kan welkom Falcon worden!

Falcon is een merk dat met meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren over de wereld, niet is weg te denken in de keukenmarkt. d'Verte levert regelmatig Falcon fornuizen in nieuwe keukens. Ook zien we steeds vaker een Falcon verschijnen waar een warme AGA verdwijnt.

Lees verder

Prachtige witte keramiek van AGA in AGAkookwinkel.nl

Naast de bekende witte Portmeirion schalen, zijn er op dit moment ook witte potten te verkrijgen van de AGA Cookware collectie.

Lees verder

Prijsverhoging AGA onderhoud

Per 1 januari 2022 zijn de tarieven voor AGA onderhoud verhoogd. Sinds 2018 bestonden de voormalige tarieven voor het onderhoud al.

Sinds die tijd zijn de kosten om de service te kunnen verzorgen enorm gestegen.

Lees verder

Traditioneel of flexibel ombouwen naar elektriciteit?

We merken dat veel AGA bezitters onrustig worden door de ontwikkelingen in de energiemarkt. De prijs van het gas maakt dat men keuzes wil maken. Voor veel jonge AGA twee ovens en vier ovens bestaat de mogelijkheid om de AGA om te bouwen naar elektriciteit. Deze modellen zijn destijds door AGA ook op de markt gezet in de elektrische variant. Wij als d’ Verte, AGA Service, kunnen dit voor u verzorgen. Prijs: €3500,00 inclusief besturing . We noemen dit een traditionele ombouw. De AGA behoudt zijn karakter en is altijd aan voor gebruik. Wij adviseren deze ombouw in keukens waar de AGA de hoofd warmtebron blijft. In het nieuwsgedeelte over VCMS vertellen we u over de nieuwste , flexibele ombouw, VCMS.Lees verder

VCMS , de flexibele ombouw naar elektriciteit

Het coronavirus heeft ons gedwongen vaker en meer thuis te werken. Hierdoor is Frans toegekomen aan het uitwerken van een concept waar hij al lang over nadacht. Hij heeft een manier gevonden om een traditionele AGA te kunnen aanpassen naar een flexibele, elektrische AGA. Voor al onze relaties waar we al jaren service verrichten komt er hiermee een extra antwoord op de vraag: wat moeten we met de AGA ?

Lees verder

AGA op niveau door d'Verte

In Amsterdam werd wederom met behulp van een hijskraan de AGA op niveau gebracht. Altijd spannend als het fornuis "aangehaakt" is, zoals op de foto te zien is.

Lees verder

La Cornue geïnstalleerd in Amsterdam

Ín de afgelopen week installeerde Frans meerdere fornuizen, waaronder deze la Cornue . Soms was er en hijskraan nodig om het fornuis op de gewenste hoogte binnen te brengen.

Lees verder

Thornhillcooker : het vurige middelpunt

De Thornhillcooker op hout is prachtig om te zien en een warm middelpunt voor uw keuken.

Het fornuis is leverbaar in 25 kleuren en voldoet al jaren aan de strengste milieunorm.

Over de hele wereld is dit fornuis geliefd bij mensen die een passie hebben voor hout stoken.

Maak een afspraak om het fornuis te zien in de showroom!

Lees verder

Een moderne grote AGA

De showroom is vernieuwd. Bijzonder verheugd zijn we over de komst van de AGA eR3 170i in de kleur Slate. Een flexibele grote AGA met een antwoord op al uw kookvragen.


Lees verder

Klaar voor Pasen!

Met de AGA Hare textiellijn haalt u haasjes in huis.

Een voorjaars aankleding van uw AGA met een zachte uitstraling.

Lees verder

d'Verte plaatst La Cornue Project

d' Verte heeft in de afgelopen maand gewerkt aan een exclusief Project van La Cornue .

Als gecertificeerde ambassadeur en serviceprovider van La Cornue vindt d'Verte dit een fijne uitdaging.

Het was een installatie waar de nodige voorbereiding van diverse partijen aan vooraf ging.


Lees verder

Falcon Earth Collection

Falcon laat met de nieuwe Earth Collection zien dat het ook in de keuken prachtig is om kleur te bekennen. Met de nieuwe, natuurlijke tinten: Mineral Green, Stone Blue en Charcoal Black heeft u de mogelijkheid om een eigentijdse look in uw keuken te realiseren.


Lees verder

Afscheid van de AGA 6x4

AGA heeft medegedeeld te stoppen met de productie van de AGA 6x4.

Er zullen nog enige exemplaren gemaakt worden, maar we kunnen u dit model als AGA Livingcenter niet meer leveren.

Lees verder

d'Verte op de cover van Landleven Special Stooft

Met steeds kortere dagen en de opkomende kou is het weer tijd voor winters warme stoofgerechten.

d' Verte draagt bij aan deze Special van Landleven, Stooft, waarin lekkere stoofgerechten gedeeld worden.


Lees verder

December gifts in agakookwinkel

Er zijn meer dan veertig artikelen onder €25,- te vinden in de AGA kookwinkel.

Nu handig in een categorie bij elkaar verzameld, speciaal voor de decembermaand.

Lees verder

d'Verte in het magazine Home Sweet Home

Lees meer over het artikel in het magazine!

Lees verder

nieuwe gasmeter? d' Verte adviseert

d' Verte geeft u de volgende tips:

Tip 1: Als u een nieuwe gasmeter krijgt, vraag dan de installateur van de "slimme" meter om de gasleiding direct te ontluchten.

Gebeurt dit niet, dan lukt het namelijk vaak niet om de AGA weer aan de praat te krijgen en wordt d' Verte als AGA serviceprovider benaderd om het probleem op te lossen. We doen dit

Lees verder

d'Verte : AGA Slate stijlvol in kleur

Deze keuken is betoverend mooi! Slate is een relatief nieuwe kleur van AGA, maar past in meerdere stijlen.

De combinatie met het pure hout is simpel en robuust en tegelijkertijd ook stijlvol.


Lees verder

Falcon in een stijlvolle keuken

d'Verte leverde een Falcon aan een door de klant zelf ontworpen keuken.

Het Falcon fornuis komt in deze keuken prachtig tot zijn recht.

Lees verder

AGA op grote hoogte

Met de komst van de nieuwe generatie AGA fornuizen, vergroot AGA haar bereik.


Lees verder

British Racing Green terug van weggeweest

Bij d'Verte staat groen in het logo en verheugd kunnen we u mededelen dat ook AGA groen weer heeft toegevoegd aan het assortiment.


Lees verder

Blik op de toekomst en genieten in de keuken.

Zoals we van onze klanten vernemen, wordt er veel tijd besteed aan het koken de laatste weken. Ons bereiken berichten van AGA liefhebbers die brood bakken voor de buren en gezinnen die de lekkerste dingen maken samen met de kinderen. Huiselijkheid ten top waarbij de AGA nu meer dan ooit gewaardeerd wordt.

In de webwinkel zien we een toename van bestellingen en dat verheugt ons. De showroom is open en Lisette ontvangt klanten, waarbij de regels van het RIVM in acht genomen worden. Het werkt en het is fijn om mensen te kunnen informeren over onze prachtige fornuizen.
Lees verder

Gezonde snacks in prachtige AGA schaal

Velen zijn samen met ons goed begonnen aan 2020! Aandacht voor gezonde voeding is zeker na de december "feestmaand" voor ons, Frans en Lisette van d'Verte, een vereiste. We maken bewuste snacks en gebruiken verrassende, nieuwe recepten. Hier zie je mini-muffins van amandelmeel. (Jasper Alblas)


De onlangs geïntroduceerde schalen van AGA zijn uit de kast gehaald en getest. Hoe fijn is het om deze schalen te gebruiken, ze goed schoon te maken en gewoon in de afwasmachine te kunnen doen.


Lees verder

Kookdemo op een AGA vijf oven

d’Verte deelt graag met u een kookdemo op een AGA vijf oven.

Mocht u nog inspiratie nodig hebben voor de komende dagen?

Lees verder

Wat doe ik met de AGA? Een vraag tussen gevoel en verstand.

Iedere week spreekt d'Verte AGA bezitters die advies vragen over het gebruik van hun AGA op gas. De gesprekken hebben niets te maken met het plezier dat de mensen beleven aan hun trouwe, warme huisgenoot.

Het koken en het gebruiksgemak is bij velen van hen al sinds jaren bekend.


De oorzaak van hun telefoontje ligt in de maatschappelijke onrust die er is ten aanzien van het gebruik van energie.

Lees verder

AGA Masterchef Deluxe Trendy kleuren

De AGA Masterchef Deluxe is ook verkrijgbaar in Dartmouth Blue en Salcombe Blue.


Lees verder

AGA Christmas Collection 2019 in AGA Kookwinkel

d'Verte is al aan het hamsteren voor de decembermaand en is enthousiast over de prachtige nieuwe Christmas Collection van AGA.

Binnenkort al te bestellen op agakookwinkel.nl en zodra de artikelen in Nederland binnen komen, dan sturen we ze naar u op.


Lees verder

AGA 3-series breidt uit

AGA heeft met de AGA 3-series de basis gelegd voor een volledig nieuwe AGA lijn.

Vorig jaar kon de consument wennen aan het gegeven dat het fornuis slechts een AGA kookplaat en deksel bevatte .

Dit jaar kan de consument de basis van 90, 100 of 110 cm gaan uitbreiden naar 150 cm of zelfs 170 cm!


Lees verder

Vleesthermometer AGA Masterchef Deluxe

De nieuwe AGA Masterchef Deluxe 90cm heeft sinds augustus 2019 een plaatsje in de showroom van d'Verte.

Het eigentijdse design en de perfecte afwerking van de AGA Masterchef Deluxe maakt dat deze AGA een geliefd inductiefornuis is en blijft.

In het oog springt de vleesthermometer die in het fornuis kan worden "geplugd" met een regelbare kerntemperatuur.

Ideaal als u in de multifunctionele oven van de AGA Masterchef Deluxe een groot stuk vlees wenst te bereiden.


Lees verder

Heerlijkheid Mariënwaerdt presenteert een nieuw kookboek: “De Landgoedkeuken” van Barones Nathalie van Verschuer

d' Verte is jarenlang een trouwe standhouder geweest op de Fairs van Heerlijkheid Mariënwaerdt .

Frans en Lisette zijn betrokken geweest bij de keuze van de kleur en het model AGA van de Barones Nathalie van Verschuer.

Frans heeft het fornuis gebouwd op deze bijzonder plek.

Hoe geweldig vinden we het dan ook om u te kunnen wijzen op het nieuwe kookboek van het Landgoed: “De Landgoedkeuken”.Lees verder

Najaar 2019 AGA en energie hoe verder?

Dagelijks spreken we AGA eigenaren over het onderwerp energie. We hoeven hen niet uit te leggen wat er mooi is aan een AGA. Het is ook niet nodig te benadrukken dat het gevoel van een AGA in je keuken zo goed is... Ieder is daar jaren al getuige van en bij de meesten is de AGA een ondenkbare vriend in huis.

Toch hebben de mensen het gevoel dat ze iets "moeten" met de AGA en met name met het energiegebruik.

Lees verder

Jachthond weet waar het wild "gegaard" wordt in de AGA

Dat een AGA bij het huis en het gezin hoort, blijkt uit het kiekje dat Carla ons stuurde.

Voor het onderhoud stond de AGA uit en waren de ovendeuren geopend.

Carla bericht ons: "Ik vond het ook zo grappig. Had haar daar niet verwacht. "


Lees verder

Nieuwe cookware op AGA kookwinkel.nl van d'Verte

Er staan nieuwe items in de agakookwinkel.nl, onze webwinkel. Zo zijn er twee nieuwe kleurvarianten van de AGA fluitketel en is er een prachtige set textiel met afbeeldingen van vos en muis...

Lees verder

Thornhill Range Cookers lanceert nieuw model

Thornhill Range Cookers lanceert de nieuwste cooker: Thornhill 5 oven Wood! Het is een fornuis dat is gebaseerd op de bestseller van Thornhill : “Thornhill 3 oven Wood”.

Door de toevoeging van twee elektrische ovens en een inductieplaat in een fornuis, is het een compleet fornuis voor iedere dag.

Lees verder

Thuis bij d’Verte

Direct bij binnenkomst in de landelijke keuken van Frans en Lisette Verhoeven word je omarmd door een behaaglijke warmte. Passend in het interieur pronkt het gietijzeren AGA fornuis dat zowel dienst doet als apparaat om te koken als extra warmtevoorziening.

Lees verder

Aga Klimaat-deal bij d'Verte

Heeft u een AGA vier oven en overweegt u maatregelen om het gasverbruik terug te dringen?

Dan heeft d'Verte nu een prachtige pakketaanbieding:

Een AGA gashob of keramische hob samen met VTMS ingebouwd voor €2500,- !Lees verder

AGA in het magazine Landelijk Wonen in de Oude Broederij, Afferden Limburg.

Lees over de AGA van Axel en Nicole Wegman in hun sfeervolle vakantie woning, de Oude Broederij, in het magazine Landelijk Wonen. Frans plaatste hun privé AGA enige jaren geleden en heeft nu ook de installatie van de fornuizen verzorgd.

Gasten vinden het heerlijk om te ontspannen, te wandelen en te koken . De accommodatie is geschikt voor families, maar ook voor (kook)groepen die even willen onthaasten. De AGA maakt het feestje compleet....

Lees verder

AGA kookartikelen bij d'Verte en AGA kookwinkel.nl

De Kerst nadert en menig AGA liefhebber bestelt iets moois of praktisch in de AGA kookwinkel van d'Verte.

De meeste artikelen zijn op voorraad.... Bezoek de website en kijk naar de nieuwe artikelen, of bel met het kantoor om te informeren .


Lees verder

Falcon "American Style" koelkast bij d'Verte

Falcon introduceert een nieuwe lijn in koeling. Een volwassen koelkast met vriesgedeelte die past in een modern interieur.

De koelkast is leverbaar in drie kleuren: zwart, roestvrijstaal en ivoor.

Er is een model met twee deuren en twee laden: de "French Style" koelkast.

Er is tevens een "American style" met vier deuren. Deze laatste variant is bij d'Verte te zien.

Lees verder

d'Verte presenteert de AGA 3 series

Met het gietijzeren uiterlijk in 16 prachtige kleuren, lijkt het nieuwe model van AGA op de AGA Dual Control en de AGA Total Control.

Toch springt direct in het oog dat de top anders is door de aanwezigheid van slechts een kookplaat met deksel en de keuze voor een warmhoudplaat of inductieplaat aan de rechter zijde.

Lees verder

AGA ombouw van gas naar Elektriciteit

Met regelmaat spreken we onze klanten over ontwikkelingen op het gebied van energie.

Steeds meer mensen spreken de wens uit om hun AGA om te bouwen naar elektriciteit in de toekomst.

Dit is mogelijk bij een vier oven AGA en bij een twee oven AGA voorzien van een Eurositbrander.
Lees verder

Nu al is 2018 het jaar van VTMS: d'Verte Time Management System

Met de groeiende bewustwording ten aanzien van energieverbruik, krijgen we wekelijks vragen over VTMS, onze eigen besturing. In de markt van bestaande AGA' s in huizen, is het fijn te weten dat er een besturing is, die energie bespaart en warmte-opbouw in de keuken terugdringt.

Lees verder

Project La Cornue door d'Verte

Onlangs heeft d'Verte meegewerkt aan een prachtig la Cornue Project . De monteurs zijn al meerdere malen in Parijs getraind en vinden het iedere keer weer een feest om aan projecten van La Cornue te mogen werken.

Lees verder

Belgische B&B met d'Verte AGA in de keuken

Enige tijd geleden heeft Frans een AGA fornuis geleverd in België. In het afgelopen jaar stond B&B "Brakelhoen" met een prachtige reportage in Art of Living.

 

Lees verder

Familie van Nunen toont prachtig huis met AGA in Wonen landelijke stijl

In het tijdschrift Wonen landelijke stijl is de Limburgse Hoeve van de familie van Nunen te bewonderen. Frans plaatste bij Dorien en Rob een prachtige klassieke AGA en sinds die tijd is hun keuken het hart van hun woning.

Lees verder

Nieuwste Thornhill Range Cooker geplaatst

Onlangs is de nieuwste Thornhill Range Cooker geplaatst.


Lees verder

Thornhill Range Cooker op Pellets in België

Op de dag dat heel Nederland en België sneeuw had ... installeerde Frans de Thornhill Range Cooker op Pellets in België.

De klant had gekozen voor een zwart fornuis met zwarte deksels.

Lees verder

Kerstcadeautjes in de Agakookwinkel

De kookwinkel is al aan het klaarstomen voor de feestdagen. Erg leuk is de typisch Engelse serie van labrador Dizzle (of Dizzie).

Er zijn verschillende items voorradig...Lees verder

De prachtige wintereditie van Home Sweet Home is klaar!

De prachtige wintereditie van Home Sweet Home is klaar! d’Verte presenteert zich in dit inspirerende boek waarin de mooiste voorbeelden van architectuur en design gebundeld zijn. Nick Cannaerts heeft voor prachtige foto’s gezorgd. Centraal in de reportage staan de fornuizen van Thornhill.

Lees verder

d'Verte installeert twee topfornuizen in "De Oude Broederij"

d'Verte installeerde een AGA Traditional in de ene keuken en een prachtige Lacanche in de andere keuken van "De Oude Broederij" in het natuurgebied De Maasduinen.

"De Oude Broederij" bestaat uit twee sfeervol ingerichte vakantiewoningen voor zes tot acht personen die zelfs tot een groot verblijf gemaakt kunnen worden.Lees verder

Yvon Jaspers vertelt over haar AGA (deel 2)

Afgelopen maandag, 23 oktober, zagen we Yvon Jaspers in het programma “Tijd voor Max” op de televisie. Ze vertelde enthousiast over haar AGA. Het is zo herkenbaar dat AGA liefhebbers hun liefde voor hun AGA graag ter sprake brengen …

Lees verder

Falcon Infusion Inductie in Showroom

Vanaf heden is het nieuwste model van Falcon bij ons te zien. Het is de Falcon Infusion die verkrijgbaar is in twee breedte maten.

Steeds vaker overwegen mensen om een inductie fornuis aan te schaffen. Met de jongste telg uit de Rangemaster groep is dit nu ook mogelijk voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Lees verder

Training AGA Rangemaster Engeland geslaagd!

d'Verte was deze week in Engeland. Frans en Lisette hebben daar een bezoek gebracht aan de gieterij van AGA, aan de AGA fabriek in Telford en de fabriek van Rangemaster in Leamington Spa. Het was niet de eerste keer dat we een bezoek hebben gebracht, maar wel fijn om weer "thuis te komen" in de AGA Rangemaster familie.

Lees verder

Thornhill Range Cookers lanceert nieuw model

Thornhill Range Cookers lanceert de nieuwste cooker: Thornhill 5 oven Wood! Het is een fornuis dat is gebaseerd op de bestseller van Thornhill : “Thornhill 3 oven Wood”.

Door de toevoeging van twee elektrische ovens en een inductieplaat in een fornuis, is het een compleet fornuis voor iedere dag.


 


 

 

Lees verder

Productie AGA Classic Edition stopt

AGA is in de zomer van 2017 gestopt met de productie van de “Classic Edition”. Dat betekent dat het niet langer mogelijk is om een AGA 6x4 , Total Control of Dual Control te bestellen in de “Classic Edition” variant.


d’Verte heeft echter nog een exemplaar beschikbaar voor de liefhebber. Dus indien u specifiek op zoek bent naar een AGA 6x4 Classic Edition, dan kunt u contact met ons opnemen.

Lees verder

Yvon Jaspers vertelt over haar AGA

AGA liefhebbers steken hun liefde voor hun fornuis niet onder stoelen of banken. Luister naar een radio fragment van NPO radio 1 waarin Yvon Jaspers vertelt over haar AGA. Trots zijn we op het feit dat deze gepassioneerde AGA liefhebster haar nieuwe AGA bij d’Verte heeft gekocht…

Lees verder

Blog: Nanda van Druenen

Als kind at ik slecht. Groenten waren aan mij niet besteed, wit brood wel. De enige groente die ik lekker vond was spruitjes. Ik was misschien een a-typisch kind… Aardappelen at ik ook, maar wel alleen als puree. Want nee, gekookte aardappelen lustte ik niet en melk lustte ik ook niet, maar gecombineerd in een puree at ik er veel van! Buikpijn-veel! Gelukkig is er heel wat veranderd in de jaren.


In 2014 raakten mijn man en ik tot over onze oren verliefd op de AGA. Maar met de vlinders kwam ook schuldgevoel vanwege de impact op het milieu van ons mooie, maar gasgestookte fornuis. Gelukkig hebben mijn AGA en ik daar heel wat positiefs tegenover kunnen zetten!

Lees verder

Nieuwe kleur gelanceerd

AGA heeft een nieuwe kleur aan het pallet toegevoegd: Dartmouth Blue.

Het is een blauwtint die refereert aan de zee bij de Engelse kustplaats...

Lees verder

d'Verte in het boek "Thuis"

We bevelen van harte aan het boek "Thuis" van Frencis Fransen. Frencis is een klant van d'Verte en ook een lieve vriendin voor ons en velen. Haar boek is een enorm dikke verzameling van verhalen, foto's, en recepten. Frencis schrijft hierover:

Lees verder

Nieuws van AGA

Vanaf 1 januari 2017 zijn Rose, Lemon, British Racing Green en Aqua niet meer leverbaar op de gietijzeren fornuizen en ...

Lees verder