Bekijk ook onze kookwinkel →

Nieuws

Jachthond weet waar het wild "gegaard" wordt in de AGA

Dat een AGA bij het huis en het gezin hoort, blijkt uit het kiekje dat Carla ons stuurde.

Voor het onderhoud stond de AGA uit en waren de ovendeuren geopend.

Carla bericht ons: "Ik vond het ook zo grappig. Had haar daar niet verwacht. "


Lees verder

Nieuwe cookware op AGA kookwinkel.nl van d'Verte

Er staan nieuwe items in de agakookwinkel.nl, onze webwinkel. Zo zijn er twee nieuwe kleurvarianten van de AGA fluitketel en is er een prachtige set textiel met afbeeldingen van vos en muis...

Lees verder

Thornhill range cookers lanceert nieuw model

Thornhill Range Cookers lanceert de nieuwste cooker: Thornhill 5 oven Wood! Het is een fornuis dat is gebaseerd op de bestseller van Thornhill : “Thornhill 3 oven Wood”.

Door de toevoeging van twee elektrische ovens en een inductieplaat in een fornuis, is het een compleet fornuis voor iedere dag.

Lees verder

Thuis bij d’Verte

Direct bij binnenkomst in de landelijke keuken van Frans en Lisette Verhoeven word je omarmd door een behaaglijke warmte. Passend in het interieur pronkt het gietijzeren AGA fornuis dat zowel dienst doet als apparaat om te koken als extra warmtevoorziening.

Lees verder

Aga Klimaat-deal bij d'Verte

Heeft u een AGA vier oven en overweegt u maatregelen om het gasverbruik terug te dringen?

Dan heeft d'Verte nu een prachtige pakketaanbieding:

Een AGA gashob of keramische hob samen met VTMS ingebouwd voor €2500,- !Lees verder

AGA in het magazine Landelijk Wonen in de Oude Broederij, Afferden Limburg.

Lees over de AGA van Axel en Nicole Wegman in hun sfeervolle vakantie woning, de Oude Broederij, in het magazine Landelijk Wonen. Frans plaatste hun privé AGA enige jaren geleden en heeft nu ook de installatie van de fornuizen verzorgd.

Gasten vinden het heerlijk om te ontspannen, te wandelen en te koken . De accommodatie is geschikt voor families, maar ook voor (kook)groepen die even willen onthaasten. De AGA maakt het feestje compleet....

Lees verder

AGA kookartikelen bij d'Verte en AGA kookwinkel.nl

De Kerst nadert en menig AGA liefhebber bestelt iets moois of praktisch in de AGA kookwinkel van d'Verte.

De meeste artikelen zijn op voorraad.... Bezoek de website en kijk naar de nieuwe artikelen, of bel met het kantoor om te informeren .


Lees verder

Falcon "American Style" koelkast bij d'Verte

Falcon introduceert een nieuwe lijn in koeling. Een volwassen koelkast met vriesgedeelte die past in een modern interieur.

De koelkast is leverbaar in drie kleuren: zwart, roestvrijstaal en ivoor.

Er is een model met twee deuren en twee laden: de "French Style" koelkast.

Er is tevens een "American style" met vier deuren. Deze laatste variant is bij d'Verte te zien.

Lees verder

d'Verte presenteert de AGA 3 series

Met het gietijzeren uiterlijk in 16 prachtige kleuren, lijkt het nieuwe model van AGA op de AGA Dual Control en de AGA Total Control.

Toch springt direct in het oog dat de top anders is door de aanwezigheid van slechts een kookplaat met deksel en de keuze voor een warmhoudplaat of inductieplaat aan de rechter zijde.

Lees verder

AGA six four (6x4) in prijs verlaagd.

Wanneer u houdt van een klassiek interieur dan is de AGA six four (6x4) het fornuis dat in uw keuken het onderscheid zou kunnen maken. Met vier ovens , waaronder een sudder-oven , een grill-oven en twee heteluchtovens, zes gaspitten of een keramische top.

De AGA six four is tijdloos en door haar eenvoud en robuuste uitstraling een ware eyecatcher.Lees verder

Nu al is 2018 het jaar van VTMS: d'Verte Time Management System

Met de groeiende bewustwording ten aanzien van energieverbruik, krijgen we wekelijks vragen over VTMS, onze eigen besturing. In de markt van bestaande AGA' s in huizen, is het fijn te weten dat er een besturing is, die energie bespaart en warmte-opbouw in de keuken terugdringt.

Lees verder

Project La Cornue door d'Verte

Onlangs heeft d'Verte meegewerkt aan een prachtig la Cornue Project . De monteurs zijn al meerdere malen in Parijs getraind en vinden het iedere keer weer een feest om aan projecten van La Cornue te mogen werken.

Lees verder

AGA ombouwen naar elektriciteit

In 2018 heeft de Nederlandse overheid het besluit genomen om de gaskraan in Groningen dicht te draaien. Het lijkt voor sommige Nederlanders zo, dat we helemaal geen gas meer zullen hebben in de toekomst. Dit is niet waar, want Nederland zal gas importeren. Door de aandacht in de media is er echter een ware “smet” op het woord “gas” ontstaan. Onlangs is ook het klimaatakkoord gepresenteerd en wordt de prijsverhoging van gas voorgesteld als optionele maatregel. Het is nog niet zo ver, maar AGA liefhebbers worden hierdoor onrustig. Veel klanten informeren naar de mogelijkheden om hun huidige AGA om te bouwen naar elektriciteit....

Lees verder

Belgische B&B met d'Verte AGA in de keuken

Enige tijd geleden heeft Frans een AGA fornuis geleverd in België. In het afgelopen jaar stond B&B "Brakelhoen" met een prachtige reportage in Art of Living.

 

Lees verder

Familie van Nunen toont prachtig huis met AGA in Wonen landelijke stijl

In het tijdschrift Wonen landelijke stijl is de Limburgse Hoeve van de familie van Nunen te bewonderen. Frans plaatste bij Dorien en Rob een prachtige klassieke AGA en sinds die tijd is hun keuken het hart van hun woning.

Lees verder

Nieuwste Thornhill Range Cooker geplaatst

Onlangs is de nieuwste Thornhill Range Cooker geplaatst.


Lees verder

Thornhill Range Cooker op Pellets in België

Op de dag dat heel Nederland en België sneeuw had ... installeerde Frans de Thornhill Range Cooker op Pellets in België.

De klant had gekozen voor een zwart fornuis met zwarte deksels.

Lees verder

AGA ombouw van gas naar Elektriciteit

Met regelmaat spreken we onze klanten over ontwikkelingen op het gebied van energie.

Steeds meer mensen spreken de wens uit om hun AGA om te bouwen naar elektriciteit in de toekomst.

Dit is mogelijk bij een vier oven AGA en bij een twee oven AGA voorzien van een Eurositbrander.
Lees verder

Kerstcadeautjes in de Agakookwinkel

De kookwinkel is al aan het klaarstomen voor de feestdagen. Erg leuk is de typisch Engelse serie van labrador Dizzle (of Dizzie).

Er zijn verschillende items voorradig...Lees verder

De prachtige wintereditie van Home Sweet Home is klaar!

De prachtige wintereditie van Home Sweet Home is klaar! d’Verte presenteert zich in dit inspirerende boek waarin de mooiste voorbeelden van architectuur en design gebundeld zijn. Nick Cannaerts heeft voor prachtige foto’s gezorgd. Centraal in de reportage staan de fornuizen van Thornhill.

Lees verder

d'Verte installeert twee topfornuizen in "De Oude Broederij"

d'Verte installeerde een AGA Traditional in de ene keuken en een prachtige Lacanche in de andere keuken van "De Oude Broederij" in het natuurgebied De Maasduinen.

"De Oude Broederij" bestaat uit twee sfeervol ingerichte vakantiewoningen voor zes tot acht personen die zelfs tot een groot verblijf gemaakt kunnen worden.Lees verder

Yvon Jaspers vertelt over haar AGA (deel 2)

Afgelopen maandag, 23 oktober, zagen we Yvon Jaspers in het programma “Tijd voor Max” op de televisie. Ze vertelde enthousiast over haar AGA. Het is zo herkenbaar dat AGA liefhebbers hun liefde voor hun AGA graag ter sprake brengen …

Lees verder

Falcon Infusion Inductie in Showroom

Vanaf heden is het nieuwste model van Falcon bij ons te zien. Het is de Falcon Infusion die verkrijgbaar is in twee breedte maten.

Steeds vaker overwegen mensen om een inductie fornuis aan te schaffen. Met de jongste telg uit de Rangemaster groep is dit nu ook mogelijk voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Lees verder

Training AGA Rangemaster Engeland geslaagd!

d'Verte was deze week in Engeland. Frans en Lisette hebben daar een bezoek gebracht aan de gieterij van AGA, aan de AGA fabriek in Telford en de fabriek van Rangemaster in Leamington Spa. Het was niet de eerste keer dat we een bezoek hebben gebracht, maar wel fijn om weer "thuis te komen" in de AGA Rangemaster familie.

Lees verder

Thornhill Range Cookers lanceert nieuw model

Thornhill Range Cookers lanceert de nieuwste cooker: Thornhill 5 oven Wood! Het is een fornuis dat is gebaseerd op de bestseller van Thornhill : “Thornhill 3 oven Wood”.

Door de toevoeging van twee elektrische ovens en een inductieplaat in een fornuis, is het een compleet fornuis voor iedere dag.


 


 

 

Lees verder

Productie AGA Classic Edition stopt

AGA is in de zomer van 2017 gestopt met de productie van de “Classic Edition”. Dat betekent dat het niet langer mogelijk is om een AGA 6x4 , Total Control of Dual Control te bestellen in de “Classic Edition” variant.


d’Verte heeft echter nog een exemplaar beschikbaar voor de liefhebber. Dus indien u specifiek op zoek bent naar een AGA 6x4 Classic Edition, dan kunt u contact met ons opnemen.

Lees verder

Yvon Jaspers vertelt over haar AGA

AGA liefhebbers steken hun liefde voor hun fornuis niet onder stoelen of banken. Luister naar een radio fragment van NPO radio 1 waarin Yvon Jaspers vertelt over haar AGA. Trots zijn we op het feit dat deze gepassioneerde AGA liefhebster haar nieuwe AGA bij d’Verte heeft gekocht…

Lees verder

Blog: Nanda van Druenen

Als kind at ik slecht. Groenten waren aan mij niet besteed, wit brood wel. De enige groente die ik lekker vond was spruitjes. Ik was misschien een a-typisch kind… Aardappelen at ik ook, maar wel alleen als puree. Want nee, gekookte aardappelen lustte ik niet en melk lustte ik ook niet, maar gecombineerd in een puree at ik er veel van! Buikpijn-veel! Gelukkig is er heel wat veranderd in de jaren.


In 2014 raakten mijn man en ik tot over onze oren verliefd op de AGA. Maar met de vlinders kwam ook schuldgevoel vanwege de impact op het milieu van ons mooie, maar gasgestookte fornuis. Gelukkig hebben mijn AGA en ik daar heel wat positiefs tegenover kunnen zetten!

Lees verder

Nieuwe kleur gelanceerd

AGA heeft een nieuwe kleur aan het pallet toegevoegd: Dartmouth Blue.

Het is een blauwtint die refereert aan de zee bij de Engelse kustplaats...

Lees verder

Nieuws van AGA

Vanaf 1 januari 2017 zijn Rose, Lemon, British Racing Green en Aqua niet meer leverbaar op de gietijzeren fornuizen en ...

Lees verder

d'Verte in het boek "Thuis"

We bevelen van harte aan het boek "Thuis" van Frencis Fransen. Frencis is een klant van d'Verte en ook een lieve vriendin voor ons en velen. Haar boek is een enorm dikke verzameling van verhalen, foto's, en recepten. Frencis schrijft hierover:

Lees verder