Bekijk ook onze kookwinkel →

thornhill

thornhill

Thornhill Range Cooker op hout

De houtgestookte Thornhill Range Cooker (Eco Range Cooker) is het ultieme fornuis voor mensen die houden van een Range Cooker en van hout stoken. Het vuur verwarmt een volledig fornuis en met het fornuis kan men dus stoken en koken! Er zijn maar liefst drie grote ovens en een ruime bovenplaat. Wanneer het fornuis op temperatuur is, dan is er sprake van een braadoven, een bakoven en een kookoven. Het leuke is dat men het vuur kan zien! Bij afwezigheid of in de nacht, koelt het fornuis door het gietijzer langzaam af en geeft nog geruime tijd warmte af aan de ruimte.

Begin 2018 zal leverbaar zijn de nieuwste Thornhill Range Cooker vijf oven. Hierbij zijn er twee elektrische ovens en een inductieplaat toegevoegd. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws.

Thornhill Range Cooker op gas

Sinds 2016 is de Thornhill Range Cooker (Eco Range Cooker) op gas op de markt. Het fornuis is te gebruiken als een Traditionele Cooker, maar ook als een compleet controleerbaar fornuis. In de winter kan de Thornhill Range Cooker (Eco Range Cooker) op gas dienen als warmtebron en in de periode van het jaar waarin warmte minder gewenst is, kan het fornuis volledig uitstaan en in 45 minuten op temperatuur zijn. Flexibiliteit is dus een belangrijke eigenschap. Met dit fornuis is complete controle van het energieverbruik eenvoudig. De Thornhill Range Cooker op gas is leverbaar in een drie-oven en vijf-oven model. Tevens zijn er verschillende opties qua rookgasafvoer.

Thornhill Range Cooker op pellets

De pellets gestookte Thornhill Range Cooker (Eco Range Cooker) is 's werelds eerste pellet gestookte Range Cooker! U kunt op deze cooker comfortabel koken zoals op de andere Thornhill cookers. De keuze van de brandstof maakt het fornuis uniek. Om te gebruiken kunt u twee tot drie maal in de week het voorraadvat vullen met pellets. Het vat zit aan de linkerkant van de cooker en wordt afgesloten door een deksel die is voorzien van een inductieplaat. Aan de rechterkant van de cooker en middenin, bevinden zich de drie ovens. Het is mogelijk het fornuis uit te rusten met een tijdklok. Hierdoor kunt u in de zomer en in de winter van het fornuis gebruik maken. De opstooktijd is snel, dus u hoeft niet continue te stoken om te willen koken.