Bekijk ook onze kookwinkel →

Thuis bij d’Verte

Thuis bij d’Verte

Direct bij binnenkomst in de landelijke keuken van Frans en Lisette Verhoeven word je omarmd door een behaaglijke warmte. Passend in het interieur pronkt het gietijzeren AGA fornuis dat zowel dienst doet als apparaat om te koken als extra warmtevoorziening.Wasgoed hangt te drogen, huisdieren liggen behaaglijk in de buurt van de warmtebron. Eigenaren van een (traditionele) AGA cooker scharen zich onder de noemer levensgenieters die bewust leven en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Huiselijkheid, nostalgie, “puur” eten en tijd maken voor elkaar zijn hieraan nauw verbonden.


Een AGA van nu

De maatschappij verandert en maakt dat er ook een veranderde vraag ontstaat naar fornuizen. Mensen zoeken naar AGA fornuizen die controleerbaar zijn betreffende het verbruik van energie, maar die wel de uitstraling hebben van de originele AGA cooker.AGA heeft niet stilgezeten en heeft een prachtige lijn fornuizen die niet langer 24uur per dag volledig aan hoeft te staan, maar nog wel de karakteristieke kookeigenschappen en de gietijzeren ovens bevat. Bij de aanschaf van een fornuis moet de afweging tussen verstand en gevoel in een natuurlijk evenwicht komen, aldus d’Verte. Lisette vergelijkt de aanschaf van een fornuis met die van een auto. Er is voor iedereen een andere auto die het hart sneller doet kloppen, of waarin iemand zich gewoon prettig voelt. Er spelen vanzelfsprekend veel meer afwegingen een rol bij de aanschaf, zoals de kwaliteit, het design en de persoonlijke smaak. De zoektocht naar het meest passende fornuis gaan ze graag met u aan bij d’Verte.


Wanneer er al een AGA is 

Als erkend elektricien en installateur kan d’Verte AGA fornuizen installeren, onderhouden, verhuizen en ombouwen van gas naar elektriciteit. Tevens kunnen bestaande ‘warme’ fornuizen van een speciale besturing voorzien worden, waarmee er een gas- en warmtereductie tot wel 30% wordt gerealiseerd.


Thornhill

D’Verte is tevens leverancier van Thornhill Range Cookers voor Nederland en België.Thornhill is gespecialiseerd in cookers op hout, al dan niet in combinatie met elektriciteit. Thornhill Range Cookers zijn afkomstig uit Engeland en worden in prachtig emaille uitgevoerd. De houtverbranding is efficiënt, waardoor er weinig uitstoot is.


Belevingsdagen maken het verschil

Koken op een fornuis met speciale ovens is niet alleen een verbluffend leerproces. Je moet het daadwerkelijk voelen, ruiken, proeven en zien, maar vooral beleven. d’Verte biedt hiervoor belevingsdagen in de sfeervolle showroom.Het gevoel bij een nieuwe manier van koken en leven komt hier tot uiting. Beleef het zelf en meldt u aan voor deze speciale ervaring, ook wanneer u bij de aankoop van een bestaande woning de trotse eigenaar van een verwant fornuis bent geworden. U bent van harte welkom.


Techniek als troef

D’Verte bedient klanten in het binnen- en buitenland. De belangrijkste reden hiervoor is dat verkoop en service onder een dak te vinden zijn. Met de technische achtergrond van oprichter Frans Verhoeven is d’Verte het meest deskundige servicebedrijf voor exclusieve fornuizen. Dus wanneer u een fornuis aanschaft bij d’Verte, wordt u aangaande de service “volledig ontzorgd”.


Wilt u het volledige artikel lezen? Klik dan hier.