Wie zijn wij?

Een oven voor iedereen

d’Verte is een bedrijf dat uit passie geboren is. Door het koken op onze eigen AGA is in 2004 het bedrijf gestart.

Inmiddels zijn we het servicebedrijf van AGA importeur DeNardi, La Cornue en Falcon. We zijn officieel installateur en kunnen de meterkast aanpassen en adviseren over de rookgasafvoer. We verzorgen onderhoud aan cookers, we verhuizen fornuizen, we leveren besturingen om energie te besparen en bouwen warme AGA’s om naar elektriciteit. We adviseren bij aankoop van een AGA en denken mee over de keuze van energiebron in relatie tot uw fornuis.

Daarnaast zijn we dealer van AGA en Falcon, ambassadeur van La Cornue en importeur van Thornhill Range Cookers . We verzorgen kookdagen en belevingsdagen en geven u de gelegenheid een fornuis te testen… Tot slot voeren we ook AGAkookwinkel.nl

Historie

Historie

d’Verte is in 2004 opgericht. De letters verwijzen naar: Verhoeven Technische Dienstverlening. Daarnaast refereert de naam aan onze locatie in het Noord-Limburgse landschap.

In eerste instantie wilde Frans Verhoeven een bedrijf oprichten waarin hij op technisch gebied heel breed inzetbaar kon zijn. Met zijn achtergrond als ontwerper van automatisering voor technische installaties en zijn passie voor techniek in het algemeen ,was dat in eerste instantie het plan.

Al vrij snel bleek echter dat er op het gebied van exclusieve fornuizen behoefte was aan een deskundig servicebedrijf en is de specialisatie in die richting gegroeid. Nu zijn we de specialist bij uitstek.

Het dealerschap is later gekomen, toen Lisette haar baan in het onderwijs opgaf en het bedrijf kwam versterken. Inmiddels werken er vier mensen , maar proberen we het contact nog steeds persoonlijk te houden.

Verkoop

Het proces

We spreken klanten aan de telefoon of , op individuele afspraak, in de showroom. Soms gaan we naar de klant toe voor het eerste gesprek. Daarna geven we de klant de gelegenheid om proef te koken op een van de fornuizen of mogen klanten een workshop volgen. Het is ook mogelijk om de klant in contact te brengen met onze ervaringsdeskundigen: onze klanten. Het fornuis wordt door Frans of zijn collega geplaatst. Naderhand bestaat de mogelijkheid een workshop ( d’Verte Inn) te volgen en kan er via de webwinkel allerlei cookware geleverd worden.

Kookdemonstraties

Proef de sfeer

In een sfeervolle ruimte bij onze boerderij tonen we u verschillende modellen van AGA, Falcon en Thornhill. In dezelfde ruimte koken we ook met groepen. Het beleven staat voor ons voorop. Niet alleen het zien, maar ook voelen, ruiken en proeven is van belang als het om een fornuis gaat. We nemen uitgebreid de tijd om hierbij stil te staan. We werken op afspraak van dinsdag tot en met zaterdag. In (school)vakanties zijn er aangepaste openingstijden.


Nieuw zijn onze Belevingsmiddagen!

De Belevingsmiddagen zijn bedoeld als kennismaking met onze fornuizen. Het kan een demonstratie zijn, het samen iets bereiden behoort echter ook tot de mogelijkheden, maar wordt altijd vooraf afgestemd op uw wensen. Je zou het een “ testdrive” kunnen noemen. Bel of mail ons even indien u geïnteresseerd bent.


De Belevingsmiddagen en/of kookdemonstraties in 2018 zijn gepland op:

17 november

24 november

1 december

8 december

15 december

d'Verte Inn

Kookworkshops

d’Verte Inn wordt georganiseerd voor (toekomstige) eigen klanten. Het is ons antwoord op de praktische vragen van een (startende) AGA kok. De workshop is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om meer te leren over het koken op een cooker. Deze dag is tevens geschikt voor mensen die een ander merk fornuis hebben uitgekozen, maar wel willen leren hoe ze meer uit hun oven kunnen halen. Daarnaast is het een super gezellige dag!De datum voor 2019:

 

  • Zaterdag 19 januariU kunt zich opgeven voor de dag middels het contactformulier.