Wie zijn wij?

Een oven voor iedereen

d’Verte is een bedrijf dat uit passie geboren is. Door het koken op onze eigen AGA is in 2004 het bedrijf gestart..

Inmiddels zijn we servicebedrijf voor Thornhill Range Cookers (Eco Range), AGA, La Cornue, Lacanche, Falcon. We zijn officieel installateur en kunnen de meterkast aanpassen en adviseren over de rookgasafvoer. We verzorgen onderhoud aan cookers, we verhuizen fornuizen, we leveren besturingen om energie te besparen en ruilen fornuizen in. We adviseren in de warmtehuishouding bij de aanschaf van een warme AGA en denken mee over de keuze van energiebron in relatie tot uw fornuis.

Daarnaast zijn we dealer van AGA, Falcon, Lacanche en ambassadeur van La Cornue en importeur van Thornhill Range Cookers ( Eco Range ) .We leveren naast nieuwe fornuizen ook gebruikte fornuizen. We verzorgen kookdagen en belevingsdagen en geven u de gelegenheid een fornuis te testen… Tot slot voeren we ook AGAkookwinkel.nl

Historie

Historie

d’Verte is in 2004 opgericht. De letters verwijzen naar: Verhoeven Technische Dienstverlening. Daarnaast refereert de naam aan onze locatie in het Noord-Limburgse landschap.

In eerste instantie wilde Frans Verhoeven een bedrijf oprichten waarin hij op technisch gebied heel breed inzetbaar kon zijn. Met zijn achtergrond als ontwerper van automatisering voor technische installaties en zijn passie voor techniek in het algemeen ,was dat in eerste instantie het plan.

Al vrij snel bleek echter dat er op het gebied van exclusieve fornuizen behoefte was aan een deskundig servicebedrijf en is de specialisatie in die richting gegroeid. Nu zijn we de specialist bij uitstek.

Het dealerschap is later gekomen, toen Lisette haar baan in het onderwijs opgaf en het bedrijf kwam versterken. Inmiddels werken er vier mensen , maar proberen we het contact nog steeds persoonlijk te houden.

Verkoop

Het proces

We spreken klanten aan de telefoon of , op individuele afspraak, in de showroom. Soms gaan we naar de klant toe voor het eerste gesprek. Daarna geven we de klant de gelegenheid om proef te koken op een van de fornuizen of mogen klanten een workshop volgen. Het is ook mogelijk om de klant in contact te brengen met onze ervaringsdeskundigen: onze klanten. Het fornuis wordt door Frans of zijn collega geplaatst. Naderhand bestaat de mogelijkheid een workshop ( d’Verte Inn) te volgen en kan er via de webwinkel allerlei cookware geleverd worden.

Showroom

Proef de sfeer

In een sfeervolle ruimte en in onze boerderij tonen we u verschillende modellen van AGA, Lacanche, La Cornue, Thornhill Range Cookers (Eco Range) en Falcon. In dezelfde ruimte koken we ook met groepen. Het beleven staat voor ons voorop. Niet alleen het zien, maar ook voelen, ruiken en proeven is van belang als het om een fornuis gaat. We nemen uitgebreid de tijd om hierbij stil te staan.

We werken op afspraak van maandag tot en met zaterdag. In (school)vakanties zijn er aangepaste openingstijden.


Nieuw zijn onze Belevingsdagen!


De data worden gecommuniceerd via de website.Het is de bedoeling dat u zich vooraf aanmeldt voor de Belevingsdag. De Belevingsdagen zijn bedoeld als kennismaking met onze fornuizen. Het samen iets bereiden behoort tot de mogelijkheden, maar wordt altijd vooraf afgestemd op uw wensen. Je zou het een “ testdrive” kunnen noemen.In de toekomst zouden er ook gastsprekers kunnen komen, of krijgt de belevingsdag een ander karakter. Samen met onze klanten kijken we waar de behoefte ligt. Een belevingsdag kan dan wellicht georganiseerd worden rond het thema: Gezonde voeding, koken en ontspannen, genieten in het nu…Houd de website in de gaten voor nieuws, of meld u aan en informeer naar het thema.
d'Verte Inn

Kookworkshops

d’Verte Inn wordt georganiseerd voor (toekomstige) eigen klanten. Het is ons antwoord op de praktische vragen van een (startende) AGA kok. De workshop is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om meer te leren over het koken op een cooker. Deze dag is tevens geschikt voor mensen die een ander merk fornuis hebben uitgekozen, maar wel willen leren hoe ze meer uit hun oven kunnen halen. Daarnaast is het een super gezellige dag!


De data voor 2018 zijn inmiddels bekend.

U kunt zich inschrijven voor:


  • Zaterdag 21 april
  • Zaterdag 29 september (is gewijzigd!)
  • Zaterdag 17 november


Nieuws

Belgische B&B met d'Verte AGA in de keuken

Enige tijd geleden heeft Frans een AGA fornuis geleverd in België. In het afgelopen jaar stond B&B "Brakelhoen" met een prachtige reportage in Art of Living.

 

Lees verder

Familie van Nunen toont prachtig huis met AGA in Wonen landelijke stijl

In het tijdschrift Wonen landelijke stijl is de Limburgse Hoeve van de familie van Nunen te bewonderen. Frans plaatste bij Dorien en Rob een prachtige klassieke AGA en sinds die tijd is hun keuken het hart van hun woning.

Lees verder

Nieuwste Thornhill Range Cooker geplaatst

Onlangs is de nieuwste Thornhill Range Cooker geplaatst.


Lees verder

Monteur gezocht

Na jaren trouwe dienst heeft onze monteur, Stefan, gekozen voor een nieuwe uitdaging. We wensen hem veel geluk en bedanken hem voor de fijne jaren. Stefan was erg geliefd bij onze klanten en had inmiddels veel ervaring. Het zal niet meevallen een nieuwe kandidaat te vinden. Middels deze weg gaan we toch een poging doen...

We zijn op zoek naar een nieuwe, energieke collega met affiniteit voor ons exclusieve product.


Lees verder

Thornhill Range Cooker op Pellets in België

Op de dag dat heel Nederland en België sneeuw had ... installeerde Frans de Thornhill Range Cooker op Pellets in België.

De klant had gekozen voor een zwart fornuis met zwarte deksels.

Lees verder

AGA ombouw van gas naar Elektriciteit

Met regelmaat spreken we onze klanten over ontwikkelingen op het gebied van energie.

Steeds meer mensen spreken de wens uit om hun AGA om te bouwen naar elektriciteit in de toekomst.

Dit is mogelijk bij een vier oven AGA en bij een twee oven AGA.


Lees verder

Kerstcadeautjes in de Agakookwinkel

De kookwinkel is al aan het klaarstomen voor de feestdagen. Erg leuk is de typisch Engelse serie van labrador Dizzle (of Dizzie).

Er zijn verschillende items voorradig...Lees verder

AGA Kookwinkel voor al uw december cadeaus....

Denkt u over een mooi december cadeau?

Neem een kijkje in onze online agakookwinkel.nl

Komt u er niet uit? Bel gerust voor advies.

Ook voor kleine cadeautjes .... Kijk naar onze "BEST PRICE" GoHook...

Lees verder

De prachtige wintereditie van Home Sweet Home is klaar!

De prachtige wintereditie van Home Sweet Home is klaar! d’Verte presenteert zich in dit inspirerende boek waarin de mooiste voorbeelden van architectuur en design gebundeld zijn. Nick Cannaerts heeft voor prachtige foto’s gezorgd. Centraal in de reportage staan de fornuizen van Thornhill.

Lees verder

d'Verte installeert twee topfornuizen in "De Oude Broederij"

d'Verte installeerde een AGA Traditional in de ene keuken en een prachtige Lacanche in de andere keuken van "De Oude Broederij" in het natuurgebied De Maasduinen.

"De Oude Broederij" bestaat uit twee sfeervol ingerichte vakantiewoningen voor zes tot acht personen die zelfs tot een groot verblijf gemaakt kunnen worden.Lees verder

d'Verte sluit het jaar goed af met een spetterende Falcon Actie!

Nu is het moment om d'Verte te bezoeken voor de aanschaf van uw Falcon fornuis! d'Verte heeft meerdere modellen staan en kan u er alles over vertellen. Falcon behoort tot het concern van AGA Rangemaster en onderscheidt zich door fornuizen met meerdere ovens voor een betaalbare prijs aan te bieden. Falcon heeft fornuizen met gasbranders en ook met inductie.

De actie loopt van 1 november 2017 tot 31 december 2017.Lees verder

Yvon Jaspers vertelt over haar AGA (deel 2)

Afgelopen maandag, 23 oktober, zagen we Yvon Jaspers in het programma “Tijd voor Max” op de televisie. Ze vertelde enthousiast over haar AGA. Het is zo herkenbaar dat AGA liefhebbers hun liefde voor hun AGA graag ter sprake brengen …

Lees verder

Falcon Infusion Inductie in Showroom

Vanaf heden is het nieuwste model van Falcon bij ons te zien. Het is de Falcon Infusion die verkrijgbaar is in twee breedte maten.

Steeds vaker overwegen mensen om een inductie fornuis aan te schaffen. Met de jongste telg uit de Rangemaster groep is dit nu ook mogelijk voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Lees verder

Training AGA Rangemaster Engeland geslaagd!

d'Verte was deze week in Engeland. Frans en Lisette hebben daar een bezoek gebracht aan de gieterij van AGA, aan de AGA fabriek in Telford en de fabriek van Rangemaster in Leamington Spa. Het was niet de eerste keer dat we een bezoek hebben gebracht, maar wel fijn om weer "thuis te komen" in de AGA Rangemaster familie.

Lees verder

Thornhill Range Cookers lanceert nieuw model

Thornhill Range Cookers lanceert de nieuwste cooker: Thornhill 5 oven Wood! Het is een fornuis dat is gebaseerd op de bestseller van Thornhill : “Thornhill 3 oven Wood”.

Door de toevoeging van twee elektrische ovens en een inductieplaat in een fornuis, is het een compleet fornuis voor iedere dag.


 


 

 

Lees verder

d'Verte actie Nationale AGA Dag 14 oktober

Op 14 oktober is de Nationale AGA Dag. In 2017 wordt op die dag bij d'Verte een geweldige korting gegeven op AGA Total Control en AGA Dual Control.

Lees verder

Productie AGA Classic Edition stopt

AGA is in de zomer van 2017 gestopt met de productie van de “Classic Edition”. Dat betekent dat het niet langer mogelijk is om een AGA 6x4 , Total Control of Dual Control te bestellen in de “Classic Edition” variant.


d’Verte heeft echter nog een exemplaar beschikbaar voor de liefhebber. Dus indien u specifiek op zoek bent naar een AGA 6x4 Classic Edition, dan kunt u contact met ons opnemen.

Lees verder

Yvon Jaspers vertelt over haar AGA

AGA liefhebbers steken hun liefde voor hun fornuis niet onder stoelen of banken. Luister naar een radio fragment van NPO radio 1 waarin Yvon Jaspers vertelt over haar AGA. Trots zijn we op het feit dat deze gepassioneerde AGA liefhebster haar nieuwe AGA bij d’Verte heeft gekocht…

Lees verder

Blog: Nanda van Druenen

Als kind at ik slecht. Groenten waren aan mij niet besteed, wit brood wel. De enige groente die ik lekker vond was spruitjes. Ik was misschien een a-typisch kind… Aardappelen at ik ook, maar wel alleen als puree. Want nee, gekookte aardappelen lustte ik niet en melk lustte ik ook niet, maar gecombineerd in een puree at ik er veel van! Buikpijn-veel! Gelukkig is er heel wat veranderd in de jaren.


In 2014 raakten mijn man en ik tot over onze oren verliefd op de AGA. Maar met de vlinders kwam ook schuldgevoel vanwege de impact op het milieu van ons mooie, maar gasgestookte fornuis. Gelukkig hebben mijn AGA en ik daar heel wat positiefs tegenover kunnen zetten!

Lees verder

Nieuwe kleur gelanceerd

AGA heeft een nieuwe kleur aan het pallet toegevoegd: Dartmouth Blue.

Het is een blauwtint die refereert aan de zee bij de Engelse kustplaats...

Lees verder

Nieuws van AGA

Vanaf 1 januari 2017 zijn Rose, Lemon, British Racing Green en Aqua niet meer leverbaar op de gietijzeren fornuizen en ...

Lees verder

d'Verte in het boek "Thuis"

We bevelen van harte aan het boek "Thuis" van Frencis Fransen. Frencis is een klant van d'Verte en ook een lieve vriendin voor ons en velen. Haar boek is een enorm dikke verzameling van verhalen, foto's, en recepten. Frencis schrijft hierover:

Lees verder