Wie zijn wij?

Een oven voor iedereen

d’Verte is een bedrijf dat uit passie geboren is. Door het koken op onze eigen AGA is in 2004 het bedrijf gestart.

Inmiddels zijn we het servicebedrijf van AGA importeur DeNardi, La Cornue en Falcon. We zijn officieel installateur en kunnen de meterkast aanpassen en adviseren over de rookgasafvoer. We verzorgen onderhoud aan cookers, we verhuizen fornuizen, we leveren besturingen om energie te besparen en bouwen warme AGA’s om naar elektriciteit. We adviseren bij aankoop van een AGA en denken mee over de keuze van energiebron in relatie tot uw fornuis.

Daarnaast zijn we dealer van AGA en Falcon, ambassadeur van La Cornue en importeur van Thornhill Range Cookers . We verzorgen kookdagen en belevingsdagen en geven u de gelegenheid een fornuis te testen… Tot slot voeren we ook AGAkookwinkel.nl

Historie

Historie

d’Verte is in 2004 opgericht. De letters verwijzen naar: Verhoeven Technische Dienstverlening. Daarnaast refereert de naam aan onze locatie in het Noord-Limburgse landschap.

In eerste instantie wilde Frans Verhoeven een bedrijf oprichten waarin hij op technisch gebied heel breed inzetbaar kon zijn. Met zijn achtergrond als ontwerper van automatisering voor technische installaties en zijn passie voor techniek in het algemeen ,was dat in eerste instantie het plan.

Al vrij snel bleek echter dat er op het gebied van exclusieve fornuizen behoefte was aan een deskundig servicebedrijf en is de specialisatie in die richting gegroeid. Nu zijn we de specialist bij uitstek.

Het dealerschap is later gekomen, toen Lisette haar baan in het onderwijs opgaf en het bedrijf kwam versterken. Inmiddels werken er vier mensen , maar proberen we het contact nog steeds persoonlijk te houden.

Verkoop

Het proces

We spreken klanten aan de telefoon of, op individuele afspraak, in de showroom. Soms gaan we naar de klant toe voor het eerste gesprek. Daarna geven we de klant de gelegenheid om proef te koken op een van de fornuizen. Het is ook mogelijk om de klant in contact te brengen met onze ervaringsdeskundigen: onze klanten. Met meer dan 6000 klanten mogen we ons een grote speler in de markt noemen.


Het fornuis wordt door Frans of zijn collega geplaatst. Via de webwinkel kan er allerlei AGA cookware geleverd worden.


Indien u d'Verte benadert voor energiebesparende maatregelen, dan zal er altijd gevraagd worden naar foto's van uw fornuis .Kookdemonstraties

Proef de sfeer

In een sfeervolle ruimte bij onze boerderij tonen we u verschillende modellen van AGA, Falcon en Thornhill. In dezelfde ruimte koken we ook met groepen. Het beleven staat voor ons voorop. Niet alleen het zien, maar ook voelen, ruiken en proeven is van belang als het om een fornuis gaat. We nemen uitgebreid de tijd om hierbij stil te staan. We werken op afspraak van dinsdag tot en met zaterdag. In (school)vakanties zijn er aangepaste openingstijden.


Nieuw zijn onze Belevingsdagen!

De Belevingsdagen zijn bedoeld als kennismaking met onze fornuizen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Op het moment dat u overweegt een AGA aan te kopen en geïnformeerd wenst te worden over de verschillende modellen en de mogelijkheden in uw keuken dan is een belevingsdag echt iets voor u. U krijgt veel inhoudelijke, praktische informatie van een AGA ervaringsdeskundige. Het kan een demonstratie zijn, het samen iets bereiden behoort echter ook tot de mogelijkheden, maar wordt altijd vooraf afgestemd op uw wensen. Je zou het een “ testdrive” kunnen noemen.

In verband met corona, werken we op individuele basis en vinden er geen ontvangsten met groepen plaats.


Belevingsdagen 2020:


Zaterdag 31 oktober

Zaterdag 07 november

Zaterdag 14 novemberEXRA DATA EN MOMENTEN IN VERBAND MET DE AGA ACTIE:


Dinsdag 27 oktober in de middag

Dinsdag 27 oktober in de avond


Woensdag 28 oktober vroeg in de ochtend

Woensdag 28 oktober in de avond


Donderdag 29 oktober in de ochtend

Donderdag 29 oktober in de middag

Donderdag 29 oktober in de avond


Vrijdag 30 oktober in de ochtend

Vrijdag 30 oktober in de middag

Vrijdag 30 oktober in de avond


Zaterdag 31 oktober in de ochtend

Zaterdag 31 oktober in de middag