Wie zijn wij?

Een oven voor iedereen

d’Verte is een bedrijf dat uit passie geboren is. Door het koken op onze eigen AGA is in 2004 het bedrijf gestart..

Inmiddels zijn we servicebedrijf voor AGA, La Cornue, Lacanche, Eco Range, Falcon. We zijn officieel installateur en kunnen de meterkast aanpassen en adviseren over de rookgasafvoer. We verzorgen onderhoud aan cookers, we verhuizen fornuizen, we leveren besturingen om energie te besparen en ruilen fornuizen in. We adviseren in de warmtehuishouding bij de aanschaf van een warme AGA en denken mee over de keuze van energiebron in relatie tot uw fornuis.

Daarnaast zijn we dealer van AGA, Lacanche, La Cornue en Falcon en importeur van Eco Range en leveren we naast nieuwe fornuizen ook gebruikte fornuizen. We verzorgen kookdagen en belevingsdagen en geven u de gelegenheid een fornuis te testen… Tot slot voeren we ook AGAkookwinkel.nl

Historie

Historie

d’Verte is in 2004 opgericht. De letters verwijzen naar: Verhoeven Technische Dienstverlening. Daarnaast refereert de naam aan onze locatie in het Noord-Limburgse landschap.

In eerste instantie wilde Frans Verhoeven een bedrijf oprichten waarin hij op technisch gebied heel breed inzetbaar kon zijn. Met zijn achtergrond als ontwerper van automatisering voor technische installaties en zijn passie voor techniek in het algemeen ,was dat in eerste instantie het plan.

Al vrij snel bleek echter dat er op het gebied van exclusieve fornuizen behoefte was aan een deskundig servicebedrijf en is de specialisatie in die richting gegroeid. Nu zijn we de specialist bij uitstek.

Het dealerschap is later gekomen, toen Lisette haar baan in het onderwijs opgaf en het bedrijf kwam versterken. Inmiddels werken er vijf mensen , maar proberen we het contact nog steeds persoonlijk te houden.

Verkoop

Het proces

We spreken klanten aan de telefoon of , op individuele afspraak, in de showroom. Soms gaan we naar de klant toe voor het eerste gesprek. Daarna geven we de klant de gelegenheid om proef te koken op een van de fornuizen of mogen klanten een workshop volgen. Het is ook mogelijk om de klant in contact te brengen met onze ervaringsdeskundigen: onze klanten. Het fornuis wordt door Frans of zijn collega geplaatst. Naderhand bestaat de mogelijkheid een workshop ( d’Verte Inn) te volgen en kan er via de webwinkel allerlei cookware geleverd worden.

Showroom

Proef de sfeer

In een sfeervolle ruimte en in onze boerderij tonen we u verschillende modellen van AGA, Lacanche, La Cornue, Eco Range en Falcon. In dezelfde ruimte koken we ook met groepen. Het beleven staat voor ons voorop. Niet alleen het zien, maar ook voelen, ruiken en proeven is van belang als het om een fornuis gaat. We nemen uitgebreid de tijd om hierbij stil te staan.

We werken op afspraak van maandag tot en met zaterdag. In (school)vakanties zijn er aangepaste openingstijden.

d'Verte Inn

Kookworkshops

d’Verte Inn wordt georganiseerd voor (toekomstige) eigen klanten. Het is ons antwoord op de praktische vragen van een (startende) AGA kok. De workshop is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om meer te leren over het koken op een cooker. Deze dag is tevens geschikt voor mensen die een ander merk fornuis hebben uitgekozen, maar wel willen leren hoe ze meer uit hun oven kunnen halen. Daarnaast is het een super gezellige dag!

De data waarop we d’Verte Inn in 2017 organiseren zijn:

  • Zaterdag 3 juni 2017 (d´Verte Inn basis)
  • Zaterdag 23 september 2017 (d´Verte Inn basis)
  • Dinsdag 14 november 2017 (d´Verte Inn basis)
  • Zaterdag 18 november 2017 (d´Verte Inn basis)

Nieuws

Yvon Jaspers vertelt over haar AGA

AGA liefhebbers steken hun liefde voor hun fornuis niet onder stoelen of banken. Luister naar een radio fragment van NPO radio 1 waarin Yvon Jaspers vertelt over haar AGA. Trots zijn we op het feit dat deze gepassioneerde AGA liefhebster haar nieuwe AGA bij d’Verte heeft gekocht…

Lees verder

Blog: Nanda van Druenen

Als kind at ik slecht. Groenten waren aan mij niet besteed, wit brood wel. De enige groente die ik lekker vond was spruitjes. Ik was misschien een a-typisch kind… Aardappelen at ik ook, maar wel alleen als puree. Want nee, gekookte aardappelen lustte ik niet en melk lustte ik ook niet, maar gecombineerd in een puree at ik er veel van! Buikpijn-veel! Gelukkig is er heel wat veranderd in de jaren.


In 2014 raakten mijn man en ik tot over onze oren verliefd op de AGA. Maar met de vlinders kwam ook schuldgevoel vanwege de impact op het milieu van ons mooie, maar gasgestookte fornuis. Gelukkig hebben mijn AGA en ik daar heel wat positiefs tegenover kunnen zetten!

Lees verder

Nieuwe kleur gelanceerd

AGA heeft een nieuwe kleur aan het pallet toegevoegd: Dartmouth Blue.

Het is een blauwtint die refereert aan de zee bij de Engelse kustplaats...

Lees verder

Nieuws van AGA

Vanaf 1 januari 2017 zijn Rose, Lemon, British Racing Green en Aqua niet meer leverbaar op de gietijzeren fornuizen en ...

Lees verder

d'Verte in het boek "Thuis"

We bevelen van harte aan het boek "Thuis" van Frencis Fransen. Frencis is een klant van d'Verte en ook een lieve vriendin voor ons en velen. Haar boek is een enorm dikke verzameling van verhalen, foto's, en recepten. Frencis schrijft hierover:

Lees verder