Bekijk ook onze kookwinkel →

En hij staat!

En hij staat!

Wat een ongelukkige val van mijn moeder al niet teweegbracht. Mijn ouders zijn al jaren in het bezit van een AGA 4-oven maar toen woonde ik al niet meer thuis. Doordat mijn moeder was gevallen en een nieuwe heup had gekregen,kookte ik weer regelmatig op hun fornuis en toen kwam het ware AGA-gevoel toch weer bovendrijven. En….. Het leukste van alles is ook dat ons hele gezin het ook proeft! Echt, de smaak en samenstelling is echt anders wanneer het is klaargemaakt uit een “echte “AGA.


Mijn man ging toch maar weer eens zoeken op jullie site en wat stond daar? Een AGA 3-oven. Natuurlijk gelijk gebeld en diezelfde zaterdag de reis naar Milsbeek ondernomen waar we welkom werden geheten door Lisette en Frans en hun gezin. Het voelde gelijk goed en hebben “hem “gekocht. Dagen in het de mooie kookboek zitten struinen wat ik van Lisette heb gehad en alvast de Toaster, braadsledes en chef’s Pads besteld. Ik had dit jaar mijn eigen Advent.


Vol bewondering heb ik gekeken hoe Frans het fornuis stukje bij beetje aan het opbouwen was en hij aan het einde van de middag hem aan kon zetten. Trots ben ik dan ook nu hij in onze keuken staat en het is of dat hij er altijd gestaan heeft. Het is heerlijk behaaglijk, gezellig en tot nu toe is alles goed gelukt. Je moet even alles omgooien maar dat lukt prima, ik heb er een soort van kleine vakantie voor genomen die hoop ik nog lang gaat duren……