Bekijk ook onze kookwinkel →

Werkelijkheid in onze keuken

Werkelijkheid in onze keuken

Het werd ons in het begin afgeraden omdat ons Apostelhuisje te klein zou zijn, dus lieten we onze droom weer varen, maar na een verbouwing met meer leef en woonruimte werd het toch tijd voor onze droom een AGA.

Na onze wintersport begon Albert met de zoektocht naar een AGA en kwam op jullie website die ons beiden erg aansprak en na een telefoontje waarbij we een afspraak konden maken op zaterdagavond na Alberts werk waren we eigenlijk al om.

Aangekomen bij D’Verte waar we hartelijk ontvangen werden door de gastvrouw Lisette en haar cursisten die Italiaans aan het koken waren, werd het duidelijk dat we niet voor de six-four maar voor een “echte AGA” moesten gaan.

Lisette gaf de doorslag door mijn passie nogmaals te benoemen en het voordeel aan te kaarten van een gashob op een AGA.

Na een kundig advies van Frans waren we om, het is een AGA-CLASSIC geworden en onze keuken is nu helemaal compleet. En de AGA is tijdens de warme dagen gewoon aangebleven, ’t was goed te doen in onze keuken…

Natuurlijk gaven de rode kitchenaid en de andere keukenbenodigdheden van d’Verte dit prachtige eindresultaat, helemaal top!

Inmiddels twee geweldige kookdagen rijker die niet alleen leerzaam zijn maar ook erg gezellig en een gevoel van thuis komen geven.

Iedereen is enthousiast. De ontmoeting met Lisette, Frans en de kinderen zo lekker gewoon, huislijk, maar ook heel speciaal, waar vind je zoiets nog?

Als je op zoek bent naar een eerlijk bedrijf dat zijn afspraken na komt, wat in deze tijd helaas bijzonder is, dan raden wij D’VERTE aan.

Vriendelijke groetjes uit Griendtsveen Albert, Jannick, Sjors en Frencis