Bekijk ook onze kookwinkel →

Referenties

Chateau

Het was een groot genoegen om bij Frans en Lisette ons prachtig droomfornuis te kopen. Na een bezoek van hen twee werden we met alle egards verder te hulp gestaan in het bestellen van onze Cornue.

Lisette heeft met veel discipline en doorzettingsvermogen de Franse leverancier strak gehouden aan hun planning en Frans heeft op locatie vakwerk en maatwerk geleverd. De persoonlijke inzet...

Lees meer

Werkelijkheid in onze keuken

Na 20 jaar liefdevolle blik in elk woonblad waar een Aga in stond werd het dit jaar 2010 eindelijk een werkelijkheid in onze keuken.

Het werd ons in het begin afgeraden omdat ons Apostelhuisje te klein zou zijn, dus lieten we onze droom weer varen, maar na een verbouwing met meer leef en woonruimte werd het toch tijd voor onze droom een AGA.

Na onze wintersport begon Albert met de zoektocht naar een AGA en kwam op jullie website die ons beiden erg aansprak en na een telefoontje waarbij we een afspraak konden maken op zaterdagavond na Alberts werk waren we eigenlijk al om.

Lees meer

Het regent dat het giet

Het regent dat het giet. Maar voor de verandering geeft dat een keertje helemaal niet. Want ik ben uitgenodigd om een hele middag in Milsbeek te gaan kokkerellen bij Lisette op haar AGA fornuis in haar landelijke keuken. En daar mag het best druilerig weer bij zijn, gezellig zelfs. Als hobbykok heb ik jaren geleden mijn oog al laten vallen op zo’n prachtig fornuis.

Lees meer

Een Lacanche die zo goed bij ons past...

De ontvangst bij D’Verte Fornuizen in Milsbeek, was zeer fijn en persoonlijk. Lisette stelde de juiste vragen, m.b.t. onze wensen en we wisten eigenlijk direct wat bij onze plannen paste. Na flink wat bedenktijd hebben we de knoop doorgehakt en een LaCanche Citeaux gereserveerd, met een ...

Lees meer

De rode AGA en ik

Door omstandigheden hebben wij een aantal jaren geen AGA gehad. Het gaat te ver om dit verder uit te diepen maar het feit is dat ik hem (haar) altijd heel erg heb gemist. Geen enkel fornuis kon wedijveren met mijn droomfornuis. Al heel veel jaren ben ik geheel en al gek van de AGA. De laatste tijd werd het gemis steeds heviger. Het afgelopen jaar hebben wij het samen veelvuldig gehad over verhuizen. Uitvoerig hebben wij alle ‘voors’ en ‘tegens’ tegen elkaar afgewogen. Op een ogenblik kwam ik er echter achter dat ik helemaal niet zo nodig wilde verhuizen maar dat ik verhuizen als een mogelijkheid zag weer een AGA te kunnen krijgen...

Lees meer

Cornufe La Cornue

We zijn echt supertevreden over de oven. We krijgen ook enorm leuke reacties. Iedereen is onder de indruk van onze mooie oven!!

De oven bevalt ook heel goed qua...

Lees meer