Bekijk ook onze kookwinkel →

Referenties

AGA mee verhuisd naar nieuwe woning!

Alweer 2 jaar geleden kochten wij bij jullie mijn lang gedroomd AGA fornuis, een AGA eR3 : nostalgie met de techniek van nu. Toen wij gingen verhuizen was er 1 ding dat absoluut mee moest en dat was de AGA. Onze AGA werd door Frans vakkundig in januari verhuisd naar ons nieuwe huis in Oploo. De AGA verhuisde van een originele Piet Zwart keuken uit de jaren 30, naar een moderne keuken uit 2024.

Lees meer

Een heerlijk fornuis en geen moment spijt

"Bijna een jaar mogen we nu genieten van ons mooie Thornhill fornuis. Vorig jaar Kerst stond ie er dan toch. En nog geen moment spijt van gehad. Het is even omschakelen, want je moet 's ochtends de kachel aanmaken en er aan denken om er af en toe hout op te gooien. Maar de warmte als ie aan staat is heerlijk.

Lees meer

Ombouw VCMS in Soest een succes!

Ik ben heel blij met m’n “nieuwe” Aga. Alleen al de manier waarop de hele verbouwing plaatsvond was een plezier, het voorzichtig uitproberen is ook leuk, dat gaat wel lukken dus.


Lees meer

VCMS systeem voor de AGA

We zijn al een maand verder, na de ombouw van onze AGA van gas naar elektrisch, VCMS systeem.

Ik kan u zeggen dat we zeer positief zijn!

Je weet van tevoren dat je concessies moet doen, dat de AGA niet de hele dag aan is. Tja voordeel in deze tijd van t jaar.

Op je telefoon kan je de AGA bedienen met een app (kan ook handmatig), met een vooringesteld programma.

Lees meer

Voor de tweede keer een fornuis van d'Verte!

We hadden gedacht dat de AGA Masterchef ons laatste fornuis zou zijn. Maar doordat de AGA te zwaar uitgevoerd is voor mijn steeds zwakker wordende armen, wilden we toch nog een nieuw fornuis kopen, liefst met dezelfde mogelijkheden en dezelfde kwaliteit en maar dan met inductie. Dus op naar d'Verte! Daar werden we weer hartelijk ontvangen en samen een nieuw Falcon Classic de Luxe fornuis uitgezocht.

Lees meer

De aanschaf van onze AGA via d’Verte,

Het was niet de bedoeling om onze keuken te vernieuwen maar toen onze vaatwasser het begaf moest dat wel opgelost worden. Na jaren van trouwe dienst was ook de combi oven aan vervanging toe. We hebben ervoor gekozen om de apparaten te vernieuwen en de keukenkastjes met een likje verf te hergebruiken. Aangezien we erg van koken houden wilden we een goed fornuis met meerdere ovens. Het zou een AGA moet worden en we hebben toen met Frans en Lisette van d’Verte contact opgenomen. We hebben van Lisette een hele middag uitleg gekregen over de verschillende fornuizen van AGA. Toen we vertelden van onze plannen, heeft ze voor inspiratie ons gewezen op een Engelse keukenmeubel fabrikant. Ook twijfelden we over onze elektrische aansluiting indien we van het gas af zouden gaan. Kan dat wel met inductie ? Frans heeft ons goed uitgelegd wat nodig is en het bleek te kunnen zonder verhoging van vastrechtkosten.

Lees meer

Deze AGA past beter in ons gezinsleven.

In het voorjaar 2021 zijn wij verhuisd naar een nieuwe woning. Na een aantal jaren met een gasgestookte AGA te hebben gekookt in ons oude huis, wist ik één ding zeker: Er moest ook in het nieuwe huis een AGA komen. Hoe fantastisch ik de oude AGA ook vind, het past eigenlijk niet in ons gezinsleven. Doordeweeks ben ik niet thuis, en wordt de AGA overdag niet gebruikt. En dus een heleboel warmte en energie voor niets. Daarnaast vond ik de kosten met het stoken op gas erg hoog. Ik wilde graag een AGA die flexibeler is dan de gasgestookte AGA en waarvan ik de kosten beter kan beheren.

Lees meer

Onze AGA geplaatst door Frans, het was een feestje!

In december werd onze AGA geplaatst door Frans. Het was een feestje! Frans werkt netjes, de vloer werd beschermd en alles was goed voorbereid en georganiseerd. De installatie verliep dan ook vlekkeloos, ook de communicatie met Frans en Lisette is prettig, duidelijk en correct.

Lees meer

Hij brandt!! Wat is ‘t ie geweldig.

Hallo Lisette en Frans,


Hij brandt!! Wat is ‘t ie geweldig. Hier voor jullie een paar foto’s.Lees meer

Dag AGA en welkom Falcon


Mijn vriendin en ik waren op zoek naar een nieuw fornuis en zijn daarbij in contact gekomen met AGA D'Verte. Lisette en Frans hebben ons hun mooie assortiment aan fornuizen laten zien, waarbij ons oog direct viel op een Falcon Inductiefornuis van 90 cm breed, een modern fornuis met een klassieke uitstraling. We waren meteen verkocht!

Lees meer

De Nederlanders hebben een trapje hoger in onze waardering gekregen !


ondertussen zijn er 2 WE's verlopen sinds de plaatsing van onze nieuwe AGA . De (olie)reuk is intussen bijna volledig verdwenen , en we passen ons - met veel plezier - aan de nieuwe functionaliteiten van ons fornuis .... die inderdaad veel flexibeler is dan onze oude Redfire continu - fornuis .

 


Lees meer

Falcon in stoere keuken

Onlangs plaatsen we een Falcon Classic in de prachtige keuken bij B&B Raayhof.

Lees meer

La Cornue maatwerk door d'Verte


We hebben onze la Cornue laten installeren door Frans .

We hadden een showroomset gekocht en er was geen afzuiging in de Hood aanwezig.

d'Verte heeft bij La Cornue geprobeerd de afzuiging alsnog te bestellen.

Helaas was dit niet mogelijk bij La Cornue, omdat het een ouder model betrof.

Lees meer

Een persoonlijke service die boven verwachting is

Wat een service en gastvrijheid! Beste Lisette, hartelijk dank voor de leuke en leerzame kookworkshop en de gastvrijheid die wij afgelopen vrijdag hebben gehad. We mochten zelfs van een heerlijke lunch genieten. We zijn meteen heel enthousiast geworden om de recepten van het kookboek uit te proberen. Wat een mooie, gezellige ruimte hebben jullie en de passie voor de AGA’s van jou en Frans is aanstekelijk.

Lees meer

Blij met nieuwe AGA Dual Control

Wij moeten eerlijk bekennen dat wij nog helemaal niet bekend waren met de fornuizen van AGA, totdat wij afgelopen jaar ons nieuwe huis aanschafte waar op dat moment een gasgestookte AGA aanwezig was. Na ‘n telefoontje met Lisette van d’Verte hadden we een kookworkshop gepland. Wat ontzettend leuk! Hier werden alle in’s en out’s benoemd en konden we genieten van de eigen bereide gerechten.


Lees meer

La Cornue Albertine door d'Verte straalt in compacte keuken.

Beste Lisette en Frans,

De verbouwing van de keuken is bijna klaar. Gisteren voor het eerst het fornuis gebruikt.

We zijn er heel blij mee!  

Lees meer

Uitleg en gebruik van de AGA in een persoonlijk jasje

Een heel gezellig dagdeel hebben we gehad bij Lisette.

Ze nam alle tijd om ons het één en ander uit te leggen over het gebruik van een AGA.

Een eerlijk verhaal, waar we veel aan hadden en afgesloten met een lekkere maaltijd


Lees meer

Ombouw naar elektriciteit succesvol door d'Verte

Samen met de realisatie van zonnepanelen hebben we de AGA door Frans laten ombouwen van gas naar elektrisch. Door de eigen inbreng van Frans met onderdelen en ook de warmteverdeling opnieuw heeft afgestemd zien we geen verschil meer met gas!

Lees meer

...de installatie wordt door Frans met buitengewoon vakmanschap uitgevoerd

Wij hebben sinds enige weken een AGA Six Four in gebruik. We zijn zeer tevreden over de informatie voorafgaand aan de koop door d'Verte. En de installatie wordt door Frans met buitengewoon vakmanschap uitgevoerd.

Lees meer

Het voelde meteen goed!

Voor onze nieuwe moderne woonboerderij wilden we graag een AGA fornuis. Na verschillende sites gelezen te hebben, hadden we meteen een goed gevoel bij d’Verte fornuizen. En deze klik bleek er ook persoonlijk direct te zijn. Lisette heeft ons super geadviseerd en samen met Frans nog meegedacht over hoe het fornuis afgezekerd kon worden.

Lees meer

d'Verte levert mand uit de AGA "cookware" collectie.

Mack is superblij met zijn AGA mand die vandaag kwam ! Ik zag de mand niet op de website maar heb Lisette gebeld en gevraagd of ze deze kon leveren.... Dat heeft ze georganiseerd en Mack is er zo te zien erg blij mee.Lees meer

La Cornue service

I am an American living for many years in Delft, with a beautiful 500-year-old house and a Cornue oven. It is my dream house, and my dream oven--one gas stove, one electric stove--and when the electric oven failed to turn on, I looked for a repair service. What incredible luck, to discover Frans and Lisette!

Lees meer

En hij staat!

Na 20 jaar ging mijn grote wens in vervulling;

“Er kwam een echte AGA “.

O wat heb ik de dagen afgeteld, ik heb ze nog net niet afgevinkt boven mijn bed. Altijd was er wel een excuus of het kwam niet uit. Begonnen met een Smeg, toen een AGA Masterchef omdat in die tijd je nog geen muurdoorvoer had was dit een prima alternatief maar toch bleef het altijd knagen. Het liefste wilde ik de 3-oven maar die zag en zie je helaas erg weinig.

Lees meer

We willen d'Verte bedanken voor hun uitstekende service.

We hebben een showroommodel AGA uit 2006 gekocht. Bij de aansluiting sprongen steeds de stoppen door...

Lees meer

Service zoals service gedefinieerd moet zijn

Service zoals service gedefinieerd moet zijn. Proberen altijd naar oplossing te zoeken. ...

Lees meer

Een telefoontje naar Milsbeek ...

Onze Aga is al jaren in onderhoud bij AGA d'Verte, en naar volle tevredenheid. Afgelopen week hield de Aga er plotseling mee op...


Lees meer

We zijn blij dat we voor jullie gekozen hebben!

Wij zijn heel tevreden over het resultaat. Verder wil ik nog even aanstippen dat we zeer tevreden zijn over de plaatsing van het fornuis door Frans.

Lees meer

Nooit meer zonder een AGA !

Hallo Lisette en Frans, gelukkig een plekje gevonden in onze keuken voor een Aga. Wat zijn wij blij om na 11 jaar weer de warmte van een Aga te voelen.

Lees meer

Thornhill Range Cooker (Eco range) hout gestookt


Sinds vier dagen zijn wij de trotse eigenaren van een Thornhill Range Cooker.

Wij zijn als een blok gevallen voor het glazen deurtje in de stookruimte van het fornuis.


Lees meer

Werkelijkheid in onze keuken

Na 20 jaar liefdevolle blik in elk woonblad waar een Aga in stond werd het dit jaar 2010 eindelijk een werkelijkheid in onze keuken.


Lees meer

Onze mening over vakmanschap en service

Onze mening over het vakmanschap en de service van de d'Verte kan kort en bondig zijn: voortreffelijk!


Lees meer

Chateau

Het was een groot genoegen om bij Frans en Lisette ons prachtig droomfornuis te kopen. Na een bezoek van hen twee werden we met alle egards verder te hulp gestaan in het bestellen van onze Cornue.


Lees meer

Een Lacanche die zo goed bij ons past...

De ontvangst bij D’Verte Fornuizen in Milsbeek, was zeer fijn en persoonlijk. Lisette stelde de juiste vragen, m.b.t. onze wensen en we wisten eigenlijk direct wat bij onze plannen paste.

Lees meer

Het regent dat het giet

Het regent dat het giet. Maar voor de verandering geeft dat een keertje helemaal niet. Want ik ben uitgenodigd om een hele middag in Milsbeek te gaan kokkerellen bij Lisette op haar AGA fornuis in haar landelijke keuken.

Lees meer

Cornufe La Cornue

We zijn echt supertevreden over de oven. We krijgen ook enorm leuke reacties. Iedereen is onder de indruk van onze mooie oven!!


Lees meer

Service d’VERTE? Een dikke 10!!

We hebben onze pewter-kleurige 4 oven AGA in 2007 bij Frans & Lisette gekocht.  

Op een zondagmorgen, terwijl ik mijn Limburgse vlaai net in de Aga wou plaatsen, bleek dat er met het fornuis iets niet in orde was… Goede raad was duur daar het natuurlijk weekend was. Toch maar eens geprobeerd of ik de storing telefonisch reeds kon melden zodat deze op maandagmorgen meteen ingepland kon worden.

Lees meer

Eerst de AGA en nu nog een module voor de zomer

Een aantal jaren geleden was ik in de gelegenheid om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan en eindelijk een AGA fornuis te kunnen aanschaffen.

Lees meer

TOP service

Hallo Frans en Lisette, De AGA staat er mooi bij en werkt ook goed. Top gewoon.

Lees meer

De rode AGA en ik

Door omstandigheden hebben wij een aantal jaren geen AGA gehad. Het gaat te ver om dit verder uit te diepen maar het feit is dat ik hem (haar) altijd heel erg heb gemist.

Lees meer

Tevreden over de AGA en over het resultaat van de keuken...

We zijn erg tevreden over de AGA en over het resultaat van de keuken. De installatie is erg goed gegaan.

Lees meer